Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért felszínesség itt ha egy férfi nem jönne össze kismellű nővel és miért elfogadott az hogy ha egy nő nem jönne össze alacsony férfival?
Egyiknek se kéne hisztit generálnia, mert mindkettő teljesen elfogadható álláspont.
Mondjuk kis mellű nőként sose hallottam olyat, hogy valaki emiatt hisztizne, csak olyat, hogy irigykedik a nagyobbra. Engem sose zavart vagy érdekelt, ha egy adott férfinak nem jön be a kis mell. A barátomnak bejön, a többi miért érdekelne?
Mondjuk tapasztalat szempontjából engem már fenyegetett erőszakkal egy férfi, amiért elutasítottam, mire üvöltözni kezdett, hogy "Csak azért mert magasabb vagy, k##va?" (Ő talán 160 cm volt, én 176 cm vagyok.) Ezután még többször írt, mielőtt letiltottam volna, hogy "vigyázzak, nehogy egyedül járkáljak".
23/L
Én kis mellű vagyok, mellette szép arcom van, sportos, vékony vagyok, igényes megjelenéssel. Sose volt gondom az ismerkedéssel, se párkapcsolatban emiatt. Pont nem érdekel ki mit gondol emiatt rólam, hogy nem születtem nagy mellel, a férjem szeret és szexinek tart és én is jól érzem magam a bőrömben, nekem ennél több nem kell.
Gondolom a 154 centis pasis kérdés hozta magával ezt a kérdést, szerintem ez más dolog, mint a kis mell. Magasság vs mellméret a két nem között érdekes felvetés. Miért nem mell méret vs farok méret akkor, bár a farok méret ha nem megfelelő, akkor a szex se olyan jó, viszont a kis mell nem befolyásolja magát a szex, behatolás érzését. Hmm.. Na mindegy 😅
A nők 99%-a visszaszűkül, a vagina kifejezetten rugalmas szerv. A feleségem se tágult ki három gyerek után.
7 és 8, hadd dontsem már el, milyen farok jó nekem, jó? Köszi 🙂
8, ha szülnék! de nem akarok, nem is fogok. Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!