Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért felszínesség itt ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért felszínesség itt ha egy férfi nem jönne össze kismellű nővel és miért elfogadott az hogy ha egy nő nem jönne össze alacsony férfival?

Figyelt kérdés
egyikért általában megy a hiszti és lepontozás a másik meg természetes mert nem férfias..
2020. dec. 10. 11:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
De amúgy a kérdés nem erre vonatkozott 😅
2020. dec. 10. 12:50
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
7-es, szerintem te félreértetted. Egyáltalán nem minősített senki úgy, ahogy te tetted a nagy farkuakkal kapcsolatban, attól, hogy te ezt tapasztalod mashol, nem kell másra ráhúzni a komolexusaidat, főleg ne forgasd ki más szavát.
2020. dec. 10. 12:51
 13/21 anonim ***** válasza:

#10 Látom megy a szövegértés :D

#12 Miről beszélsz?

2020. dec. 10. 12:52
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

A nők 99%-a visszaszűkül, a vagina kifejezetten rugalmas szerv. A feleségem se tágult ki három gyerek után.

Soha sem szukul vissza. Nem annyira rugalmas. Edzeni kell, de akkor sem lesz soha a regi

2020. dec. 10. 13:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem felszínes egyik sem , mindneki olyan szempontok alapján válogat,ahogy akar . Alapvető joga mindenkinek,és még magyarázattal sem tartozik senkinek .
2020. dec. 10. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Dehogy felszínessség. Ahogy agyontágult nőre sem áldozunk figyelmet. Ezen csak a kismellű meg a kiélt nők pattognak, de legyen csak az ő gondjuk, le kell ejteni.
2020. dec. 10. 13:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert a lapos nőnek nincs méhe, petefészke, puncija, hogy nem tekinthető nőnek? 🤦‍♀️
2020. dec. 10. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:
En szeretek felszines felszínes lenni.Kismellű a baratnőm.
2020. dec. 10. 15:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen elfogadható. Nekem kis-közepes mellem van és utálom a nagy melleket magamon, egyáltalán nem bánnám, ha valaki olyan miatt nem választ, amit én magam nem tartok értéknek magamon és nem vágyom rá. :) Az ilyeneken az szokott háborogni, aki komplexusos és önbizalomhiányoa az adott dolog miatt, amiért nem választják. Őket le kell szarni.
2020. dec. 10. 15:32
 20/21 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem azért felszínesség, mert a külsőhöz, a felszínhez kötődik. De ettől még egyáltalán nem elítélendő: legtöbbünk vonzalmában a külső is kap több-kevesebb szerepet, ilyen az emberi működés.
2020. dec. 10. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!