Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nagyobb felszínesség?

Figyelt kérdés

2020. szept. 3. 16:57
A kérdező szavazást indított:
Elutasítani egy nőt, mert túlságosan barna.
Elutasítani egy nőt, mert túlságosan tetovált.
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elutasítani egy tetovált barna lányt!
2020. szept. 3. 17:12
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem felszínesség, hanem ízlés kérdése.
2020. szept. 3. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mind a kettő ízlés kérdése inkább, de "túlságosan" (legalábbis az átlag szerint) tetovált nőként azt mondom, hogy szerintem a "túlságosan barna" fényévekkel felszínesebb. Ő ugyanis nem tehet arról, hogy milyen színű a bőre, míg egy tetovált ember saját döntéséből válik azzá és ezzel vállalja, hogy sok embernek nem fog tetszeni.
2020. szept. 3. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyik sem szerintem.Nem köteles senki elfogadni azt,ami nem tetszik.

Ugyan nem tartozik ide,de 3#as tol kérdezném:Biztos van oka,hogy tetkód van.Mit gondolsz azokról ,akiknek egy darab sincs.Úgyértem,ha önkifejezést,vagy ilyesmit kell érteni rajta,akkor lehet valakinek olyan gondolata,hogy ezen még egy tetkó sincs,tehát egy szürke,nem bevállalós,konzervatív, alak lehet?

2020. szept. 3. 18:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha valami túlságosan számít, az lehet ízlés is meg felszínesség is. Ha szereted a barna nőket az oké. Viszont ha valaki 1 árnyalattal barnább, mint az ideálod és dobod, az szerintem felszínes. A tetoválás az más kérdés, én nem szeretem a tetkót, ha sok van, ha kevés. Szóval nekem maga a tetkó a baj, ha sok ha kevés.
2020. szept. 3. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
4 Teljesen őszintén? Önmagában ez alapján semmit, mint például azokról sem, akik pl. festik a hajuk. Ez pont semmit sem számít, nem fogom se konzervatívnak, se unalmasnak, se szürkének gondolni emiatt. Az egész baráti társaságomban én vagyok az egyetlen tetovált és még csak nem is én vagyok a legőrültebb :) Szerintem a nem tetováltak sokkal többet foglalkoznank velünk és sokkal többet feltételeznek rólunk, mint fordítva :)
2020. szept. 3. 18:37
 7/8 anonim ***** válasza:
42%

A haja barna vagy bőre napozás miatt, esetleg alapból...béna kérdés...pfff.

A tetkóst persze el kell utasítani, ki is...ki a fene akar bio-rajztáblával, sétáló jegyzetfüzettel foglalkozni...

Ma is láttam egy 25-ös nőt pitagatyában s az a gyűrött paca a popó alatt hullámozva...jesszusom, irtó undi volt...pfff.

2020. szept. 3. 19:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szavazok, ugyanis mindkettőt elutasítom. Legyen hófehér a bőre és ne legyen egy apró tetoválás se rajta.
2020. szept. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!