Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
Elutasítani egy nőt, mert túlságosan barna.
Elutasítani egy nőt, mert túlságosan tetovált.
19 szavazat
1/8 anonim válasza:
Elutasítani egy tetovált barna lányt!
2/8 anonim válasza:
Nem felszínesség, hanem ízlés kérdése.
3/8 anonim válasza:
Mind a kettő ízlés kérdése inkább, de "túlságosan" (legalábbis az átlag szerint) tetovált nőként azt mondom, hogy szerintem a "túlságosan barna" fényévekkel felszínesebb. Ő ugyanis nem tehet arról, hogy milyen színű a bőre, míg egy tetovált ember saját döntéséből válik azzá és ezzel vállalja, hogy sok embernek nem fog tetszeni.
4/8 anonim válasza:
Egyik sem szerintem.Nem köteles senki elfogadni azt,ami nem tetszik.
Ugyan nem tartozik ide,de 3#as tol kérdezném:Biztos van oka,hogy tetkód van.Mit gondolsz azokról ,akiknek egy darab sincs.Úgyértem,ha önkifejezést,vagy ilyesmit kell érteni rajta,akkor lehet valakinek olyan gondolata,hogy ezen még egy tetkó sincs,tehát egy szürke,nem bevállalós,konzervatív, alak lehet?
5/8 anonim válasza:
Ha valami túlságosan számít, az lehet ízlés is meg felszínesség is. Ha szereted a barna nőket az oké. Viszont ha valaki 1 árnyalattal barnább, mint az ideálod és dobod, az szerintem felszínes. A tetoválás az más kérdés, én nem szeretem a tetkót, ha sok van, ha kevés. Szóval nekem maga a tetkó a baj, ha sok ha kevés.
6/8 anonim válasza:
4 Teljesen őszintén? Önmagában ez alapján semmit, mint például azokról sem, akik pl. festik a hajuk. Ez pont semmit sem számít, nem fogom se konzervatívnak, se unalmasnak, se szürkének gondolni emiatt. Az egész baráti társaságomban én vagyok az egyetlen tetovált és még csak nem is én vagyok a legőrültebb :) Szerintem a nem tetováltak sokkal többet foglalkoznank velünk és sokkal többet feltételeznek rólunk, mint fordítva :)
7/8 anonim válasza:
A haja barna vagy bőre napozás miatt, esetleg alapból...béna kérdés...pfff.
A tetkóst persze el kell utasítani, ki is...ki a fene akar bio-rajztáblával, sétáló jegyzetfüzettel foglalkozni...
Ma is láttam egy 25-ös nőt pitagatyában s az a gyűrött paca a popó alatt hullámozva...jesszusom, irtó undi volt...pfff.
8/8 anonim válasza:
Nem szavazok, ugyanis mindkettőt elutasítom. Legyen hófehér a bőre és ne legyen egy apró tetoválás se rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!