Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány nő miért követi ezt a logikát?
Többször láttam ezen az oldalon a következőt: arra a kérdésre, hogy nyitottak-e a lányok az utcán, tömegközlekedésen stb való ismerkedésre az a válasz érkezett valakitől, hogy ő nem, mert így ismeretlenül csak a külseje miatt kezdeményeznének nála és ne csak amiatt kelljen. (Most ne beszéljünk az utcai ismerkedés többi buktatójáról mert csak ez érdekel)
Én nem tudom megérteni ezt a logikát. Ha a metrón meglátok egy csinos lányt nyilván a külseje tűnik fel MERT MÁST NEM TUDOK RÓLA. Nincs módom meghallgatni egy kvantumfizikai előadása közben, hogy beleszeressek az esze miatt. Szóval miért számítana ez felszínességnek? Pont azért hívnám el randira, mert külsőre tetszik és megismerném a személyiségét. Fordított esetben hiába tetszik meg egy lány esze egy előadása alapján ha külsőre nem tetszik akkor abból nem lesz kapcsolat.
Szóval miért baj néhány nőnek hogy azért megy oda valaki hozzájuk mert vonzónak találja őket?
Engem nem zavar, ha a külsőm miatt jönnek oda, csak fogadja el, hogy ezzel csak egy elutasítást kap.
Nyilván csak a külsőmet látja (esetleg ha látja mit olvasok, milyen bandás pólóm van, akkor lehet egy közös alap), de én mindig úgy voltam vele, hogy a jellem az első. Eddig minden általam ismert hosszútávon is sikeres kapcsolat alapja egy közös baráti kör volt, egy közös hobbi, egy közös érdeklődés, ahol a felek kölcsönösen megismerték egymást, mielőtt összejöttek volna. A "Jól nézel ki, megszólítalak" mentalitást számomra igenis felszínes, mert csak egy faktor alapján ítéli meg.
21L
Szóval a külső alapján pofára választani valakit NEM felszínesség, miközben tudod hogy egy csomó olyan nőben is lehet érték, aki elsőre nem fogott meg...
Az viszont felszínesség gondolom, ha a nő elutasit, mert nem tetszettél meg neki elsőre pofa alapján.
Férfi logika...
"Ha a metrón meglátok egy csinos lányt nyilván a külseje tűnik fel"
Aha. Kérdező! Csak kíváncsiságból föltenném a kérdést: nálad volt már olyan, hogy egy lányt, akit nem találtál csinosnak / szépnek, valahogy mégis bájosnak éreztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!