Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt korban létezik olyan szerelem, ahol valóban szeretik egymást, és nem a pénz, végzettség, külsőségek stb. döntenek?
Ha ez számítana, akkor a férfiak tanulatlan szexbomba 8 osztályt végzett 16 évesekkel lépnének kapcsolatra.
Mindenkinek számít minden.
Attól még szerelem is van, hogy nem akar valaki a legszerencsétlenebb jelentkezővel összejönni.
Egyébként hogy szeretsz valakit, akire nem tudsz felnézni?
En sem. Baratom azert hagyott el mert keveset kerestem. Mindig veszekedett velem nagynehezen lett masik munkam de akkor is szanalom voltam folyamat a szemében ö meg aki félti mindenét a parjatol. Munkanelkül volt mikor összejöttünk aztan màr jol keresett(en talaltam neki munkat), es elkezdett kikialtani aranyasonak. Kerdeztem is nem emlekszel arra hogy semmid nem volt mikor összejöttünk?es en vagyok az aranyaso? A penz megvaltoztatta ugy nez ki.hirtelen ö lett a jani.
A tesoja is azert cserélte le a nöjét amugy mert talàlt egy jol keresöt. Mégha ronda is.de anyanyelvi szinten tud a csaj idegennyelvet stb.
Aztan az edzö. Minden nö oda meh vissza volt érte. Nagy volt a valaszteka, kit valasztatott? Olyat aki korabban külföldön jart egyetemre es többnek hiszi ezzel mint màs àtlagnöt.
Valakinek meg lakasa van. Gyari munkas nö.összejött egy gyari melossal aki beköltözött hozzà. Ennel jobb nincs is. Ingyen lakhatas. Ketlem hogy maskepp bevallalta volna mert van köztük 15 év. A nö javara.
Aä
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!