Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet orvos barátnőm, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet orvos barátnőm, ha nekem nem orvosi végzettségem van? Hol lehet velük ismerkedni?

Figyelt kérdés
Vonzzanak az orvosnők, de én nem vagyok orvos, csak egy egyszerűbb végzettségem van, plusz nyelvvizsga.

2020. ápr. 3. 22:45
1 2
 1/11 LazyJones ***** válasza:
76%
Én társkeresőn találtam.
2020. ápr. 3. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
20%
Én az urológusnőt szedtem össze, semmi bajom nem volt, bementem, meglátta és már tudta, hogy mi járatban vagyok. :) 2 éve együtt.
2020. ápr. 3. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem, miert akar valaki orvos part. En surgossegin dolgozok, nagyon keveset vagyok otthon. Hetvegen, ejszaka is benn kell lennem, van olyan honap, hogy egy szabad hetvegem jut. Barmennyire probalom, sokszor nem tudom otthagyni a munkam, meg itthon is a betegeken porog az agyam, pedig nem most kezdtem. A jelenlegi helyzetben felek, kinek mit hozok haza. Szerintem egeszsegugyissel nehez az elet, foleg, ha elhivatott.

33 N

2020. ápr. 4. 00:19
 4/11 anonim válasza:
100%

Ennek a két dolognak mi a fészkes fene köze van egymáshoz?

Ja, most jut eszembe. Nekem egy volt barátnőm orvosira járt és én speciel nem vagyok orvos. Akkor ezzel most kiválasztott lettem? :D

2020. ápr. 4. 03:31
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Nekem is volt orvos pasim, nem véletlen csak néhány hónapig.
2020. ápr. 4. 05:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak orvostanhallgató vagyok,de most is kevés szabadidőm van,a vizsgaidőszak meg kegyetlen tud lenni. Ezeket te bevállalod? Ott lennél a párod mellett végig? Elfogadnád,hogy stresszes a munkája,kevés a szabadideje? Mert persze jól hangzik,meg vonzó elsőre.

(Én amúgy Tinderen fent vagyok. Komoly kapcsolatot szeretnék.)

2020. ápr. 4. 07:54
 7/11 Sssaszem ***** válasza:
0%
Szép élet lehet egy egészségügyivel együtt lenni, mert ha valami gond van, pl: hirtelen akut görcs, stb, akkor tudjon ki tanácsot adni, hogy mit tegyél otthon ilyen helyzetbe, amikor nincs senki melletted hirtelen betegség esetén.
2020. ápr. 4. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:
83%

Én is orvosira járok és ezt minden ismerkedésnél mélyen titkolom, mert szinte lehetetlen olyan férfival összefutni, akinek ettől az információtól nem lesz egyből merevedése és nem kezd el fantáziálni arról, hogy majd otthon, szex közben is felveszem neki a fehér köpenyt és megvizsgálom. Vagy nem kezdi el halálosan cringe módon ecsetelni azt az "egészségügyi problémáját", hogy sajnos túl nagy a farka (de természetesen ha érdekel, akkor szívesen megmutatja). Vagy nem kezd el egyből valami istennőként tekinteni rám, hogy hű, hát akkor biztos nagyon okos vagyok, hát ő el sem tudja képzelni, hogy milyen nehéz az egyetem. Vagy nem lesz egyből kisebbségi komplexusa, nem kezd el belekötni mindenbe, amit mondok és nem licitál túl, nem néz hülyének, akit csak a gyógyszermaffia pénzel, vagy agymosottnak, aki tudja, de direkt titkolja, hogy valójában az akupunktúra/homeopátia/gyógyteák/gyógygomba/imádság/fényevés/vitaminok a megoldás mindenre IS.

Szóval ha nem valami beteges fétised az, hogy orvos csajod legyen, akkor biztosan találsz egyet magadnak. Ha fétis, akkor inkább szerezz egy átlagos csajt és rendelj neki ebayről egy szexi doktornő ruhát és egy játék fonendoszkópot.

2020. ápr. 4. 09:53
 9/11 Sssaszem ***** válasza:
Szeretem az eü-t, mert érdekes témák vannak. Más részt, ha véletlenül hirtelen állapotba kerülnék, legyen aki segítsen rajtam és ne kelljen találgatnom, jajveszékeljek azon, hogy kitől kérjek segítséget. Sajnos íme egy epeköves példa, nem tudtuk, hogy az nem gyomorrontás, hanem epekő volt a bűnös. Amit sokáig nem tudtunk, na ezért jobb eüs-nek lenni.
2020. ápr. 4. 10:19
 10/11 Sssaszem ***** válasza:
58%
Szeretem az eü-t, mert érdekes témák vannak. Más részt, ha véletlenül hirtelen állapotba kerülnék, legyen aki segítsen rajtam és ne kelljen találgatnom, jajveszékeljek azon, hogy kitől kérjek segítséget. Sajnos íme egy epeköves példa, nem tudtuk, hogy az nem gyomorrontás, hanem epekő volt a bűnös. Amit sokáig nem tudtunk, na ezért jobb eüs-nek lenni.Majdnem 2 évet éltem epekővel együtt, hogy tudtam volna. Nagy nehezen elmentem a háziorvosomhoz, aki megállapította, hogy ez epekő volt. Sajnálom az eü-söket, hogy nem lehet olyan férfi, aki segítene rajtam, ha bajom lenne. Sajnos eü okok miatt nem tudok eljutni az orvosi rendelőbe.
2020. ápr. 4. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!