Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom orvosi egyetemre jár. Soha nincs ideje rám. Mit tegyek?
Nekem még 1 évem van a középiskolából, utána megyek egyetemre én is és ha minden jól megy összeköltözünk. De az kegyetlen ami most van...egész évben soha nincs ideje rám, mert mindig tanul...ezt hosszú távon nem tudom meddig lehet bírni. 2 éve együtt vagyunk, 1 év múlva lehet összeköltözünk, de akkor is ez lesz?! Nagyon nehéz elfogadni hogy majdnem egész nap az egyetemen van, ha nem ott van tanul, és még vakációkban sincs ideje rám mert vagy tanul, vagy praktikázik. Az egész életem erről fog szólni?! Mikor dolgozni fog is ez lesz...majdnem napi 24 óra munka... mit tennétek a helyemben?:/
18L
Az orvosi egyetem az egyik legnehezebb, ha nem a legnehezebb. Vagy elfogadod, vagy megszoksz.
Miutan teljesen vegez, attol fugg, milyen orvos lesz. Egy borgyogyasznak pl. nyugalmasabb az idobeosztasa, mint egy szulesz nogyogyasznak.
Készülj föl rá, hogy ha dolgozni fog, ugyanúgy nem lesz rád ideje.
A kezdő orvost (akinek még nincs szakvizsgája) gyakorlatilag csicskáztatják: ő ügyel a legtöbbet és a legrosszabbkor. Egyszer beszélgettem egy frissen szakvizsgázott belgyógyásszal. Az egyetem után 5 év múlva szerezhette meg ezt a szakvizsgát. Addig MINDEN KARÁCSONYÁT A KÓRHÁZBAN TÖLTÖTTE. Utána már csak azért nem, mert talált egy rendelőintézeti állást, ahol nincs ügyelet. :DDDD
Kórházi orvosnak lenni gyakorlatilag egy életforma. Vagy el tudod ezt fogadni, vagy jobb, ha békességben szétváltok.
WTF miért lenne halott kapcsolat?
Az orvosoknak is lehet kapcsolatuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!