Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 25 evesen keso orvosi egyetemr...

25 evesen keso orvosi egyetemre menni?

Figyelt kérdés
Sajnos egeszsegugyi okokbol csusztam a tanulmanyaimmal. Nem tudtam idoben befejezni őket. Mindigis erdekelt az orvostudomany, segiteni masokon es úgy érzem nagyon bannam, ha nem tudnam ezt megvalositani, mert úgy erzem, hogy ebben tudok kiteljesedni, úgy erzem ez vagyok én, ezt kell csinalnom es, hogy a feladatom a Foldon az, hogy segitsek masokon. Kifejezetten ez a szakma vonz, mas soha nem erdekelt. Nemtudom, hogy bele merjek -e vagni. Tudom, hogy altalaban mindig azt mondjak, hogy sosem keso semmihez, de megis ti mit gondoltok? Ha van itt aki orvosira jar, akkor szivesen meghallgatom a velemenyet! :)

2018. okt. 16. 15:54
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha van, aki támogat, menj nyugodtan.
2018. okt. 16. 16:35
 2/2 fábián szilvia95 válasza:
Sosem késő! Menj, és mindent bele. Én is 25 évesen fogom elkezdeni! :)
2018. okt. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!