Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik férfit választanád ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanád ?

Figyelt kérdés
Szavazás csak őszintén !

2020. aug. 25. 18:02
A kérdező szavazást indított:
Kedves jó srác , túlsúlyos , átlag arc
Egy igazi bunkó, megver időnként , sportos , jóképű
27 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Hát ha a túlsúlyos le szeretne fogyni akkor őt, segítenék neki, de ha jól érzi magát így akkor nem tudom megmondom őszintén. Persze attól is függ mennyi a túlsúly, hogy oszlik el stb.
2020. aug. 25. 18:10
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Ennek semmi értelme.

Ez olyan irányított szavazás akarna lenni?Mármit le kell nyomni valakinek a torkán mindenféleképpen ,azt,amit nem szívből szeretne?

Jolvan.Akkor ez a válasz:

Megveretni nem akarom semmiféleképp magam,se jóképű,se dagi,átlagostól,senkitől sem.

Tehát a kedves,túlsúlyos,átlagsrácot választanám,mert az maradt.

Addig,mig nem találok egy nem dagadtat.

Jó lesz?

2020. aug. 25. 18:22
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Nekem a barátom az első, így egyértelműen az.

Tényleg nagyon ki lett élezve a kérdés. Gondolom az lenne a lényeg, hogy kinek számít annyira a külső, hogy elnézze a verést is.

2020. aug. 25. 18:42
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Egyiket sem. Nem tudok vonzónak találni egy túlsúlyos embert.
2020. aug. 25. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
86%

Miért csak ez a 2 opció van?

Én pl olyan lennék mint az első, de nem vagyok túlsúlyos. 🤔

2020. aug. 25. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Tudjuk, tudjuk, a ronda srácok a kedvesek, a helyes, izmos pasik pedig kivétel nélkül azzal indítanak az első randin, hogy szájba vernek, aztán szájba ba.sznak.

Még mindig van harmadik lehetőség: egy jó vibrátor. Inkább. Egy szatyor elemmel.

2020. aug. 25. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
jajj már megint ezek a kedves, jó srácok előnytelen külsővel és a bunkó paraszt jópasik.
2020. aug. 25. 20:55
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
haha, szakítás után visszamentem exemhez, mert többször leköpött és annyira beindított ez, hogy otthon meg erre masztiztam.
2020. aug. 26. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!