Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra hogy néz ki az, akinél "lejjebb nem adjátok"?
Ha az a tipikus igénytelen kinézete van. Akár ő, akár a ruhája ápolatlan, nem tiszta. Ha nem igényes az öltözete. Már turiban is lehet jó állapotú, jó minőségű ruhát venni jó áron.
Nagyon visszatetsző számomra már az is, ha a ruháját átjárta az otthona szaga. Akár legyen az kajaszag, akár csak a nem szellőztetésből származó állott szag...Vagy erős cigarettaszag.
Igénytelen haj, körmök.
Meg a nagyon elfolyósan elhízottak nem tudnak vonzani.
Most ennyi jut eszembe.
n
2020. okt. 19. 10:02
Aki képes legalább 80%-át beletenni a külsejébe annak, amit én szoktam. Sportol, normálisan étkezik, nem hagyja magáról lerohadni sem a ruháit, sem a saját bőrét, jár rendszeresen fodrászhoz, az arcszörzete vagy nincs vagy férfias, jó illata van, ápolt fogsora, körmei, haja. Nálam valamivel magasabb, megfelel annak a férfiasságnak nagyjából, aminek a női párját én is képes vagyok hozni. Nem árulok zsákbamacskát, nem azért kínlódtam magammal és a testemmel ennyit (nem csak azzal, de azzal is), hogy olyan mellett kössek ki, aki esetleg leszoktat erről a minimalizmusával és/vagy én nem kapok hasonló minőséget fordítva.
2020. okt. 19. 10:22
Ha csak a külsőt nézzük, pl. nálam magasabb (170+ cm), vékony alkat. Taszít a nagydarabság, az alacsony pocakosság. Nem kell izom, nem baj, ha gebe (én is az vagyok).
2020. okt. 19. 10:25
Nem a külső a fontosabb nekem, de ha már meg kell adni, akkor legyen magasabb. Ebből nem engedek. Itt vagyok 180 magas, hogy néznék már ki egy alacsonyabb pasival? A többi tulajdonságra azt mondom, hogy amiről tehet, az ellen tegyen. Pl. a fogai. Ha valaki nem igényes a fogára, akkor semmire. Meg úgy az alap ápoltság. Ne legyen dögszaga, korpás zsíros haja. Szóval normális. Az, hogy hogyan öltözik stb. Nem érdekes, mindenkinek van egy stílusa.
2020. okt. 19. 10:28
#4 Egyre több párt látok magam körül, ahol a nő a magasabb. És nem egynél nem a 180cm-es magasság miatt nem talált magasabbat.
2020. okt. 19. 10:35
Hát én nem indulok be alacsonyabb pasira, ilyen vagyok és ezt nem fogja megváltoztatni az a tény, hogy egyre több az alacsony pasi- magas nő felállás.
2020. okt. 19. 10:37
Szerintem ezt nem lehet igy megfogalmazni, 20onevesen kikotottem h kopasz hapsi kizaro ok, persze h aki a ferjem lett kopaszodik es annyira nem erdekel, sot most picit pocakosodik is es nagyon szeretem minden porcikajat. Nyilvan hatalmas sörhas mar feladna a lecket de nem errol beszelek.
Ami nalam inkabb plusz pont az a szep fogsor,apolt kez, akkor is ha arcra nem a leghelyesebb az illeto. Rendezett megjelenes, mindegy milyen stilusban, ugy is csiszolodnak a parok idovel.
Legyen nalam magasabb. Minden masban hamarabb erdekel h milyen ember, milyen a humora, fellepese, vilagnezete, stb es aztan megszeretem a kinezetet.
2020. okt. 19. 10:44
160-170 magas, 46-50kg, igényes külső. Belsőre: polgári értékrend, önállóan is életképes, széles látókör, remek beszélgető partner, fejlett IQ-EQ-SQ és pénzügyi intelligencia, diploma, biztos munkahely. Hát kb. ennyi a beugró a nőknél.
2020. okt. 19. 11:41
"160-170 magas, 46-50kg"
Ez kicsit fájt.
2020. okt. 19. 13:52
Nekem a polgári értékrend és fejlett IQ. Eszembe jutott Túrótorta meg az összes polgári szépasszony. Uh.
2020. okt. 19. 13:57
Kapcsolódó kérdések: