Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra hogy néz ki az, akinél "lejjebb nem adjátok"?
170-190 cm normál testalkatú, nem kell, hogy kisportolt legyen de ne is legyen pufók, szóval kb 70-100 kg szerintem ehhez a magassághoz ideális. Legyen igényes és ápolt. Szeretem a metrosz*xuális beállítottságú férfiakat és szerintem ha bevallják ha nem a nők többsége nem a szőrös, mackós "férfias" férfiakra bukik, hanem a Beckham félékre, aki ad a külsejére, az illatára, jó a haja, van ízlése, esetleg még sportol is. Tapasztalatom szerint az ilyen férfiak tulajdonságai is közelebb állnak a női lélekhez, lehet velük beszélgetni, nincs akkora különbség... pl ha fodrászhoz mész a férfias férjed jó esetben észre veszi. A metroszexuális férjed nem, hogy észreveszi de meg is dícséri, még el is mesélheted nem zárkózik el, hogy fujj ez valami kencés, krémes téma.
N/30
62 kiló vagyok, bár ez nem tudom, miért releváns jelen pillanatban.
Nem az egómról van szó, hanem arról, hogy a 46-50 kiló orvosi szempontból egészségtelen 160+ centihez, kivéve, ha genetikailag képtelen a hízásra az adott hölgy. Az, hogy szép női vonalakról írsz, tulajdonképpen azt árulja el, hogy fingod sincs, hogyan néz ki a valóságban az a magasság + testtömeg kombó, amire te úgy hivatkozol, mint "beugróra". És gyanítom, hogy nem vagy ezzel egyedül a férfitársaid körében.
Ne legyen laposföldes.
Ez a minimum xd
Fideszes se please
Ne legyen nagy melle
Ne legyen aránytalan teste
Ne legyen 175 nel magasabb
Ne dugjon fűvel fával
Nem tudom
Azért az milyen már, hogy a többségnek full alacsonyan van a léc, és mégis egyedül vannak. Pedig a világon az összes ember - na jó a 98% - főnyereménynek, a mindent tudás közepének, a szexuális élvezetek forrásának, a legintelligensebbnek stb. tartja magát. Majd kilépve a csatamezőre azzal szembesülnek, hogy nem kellenek senkinek, vagy belemegy csak azért egy kapcsolatba, mert hát az jutott neki, és így jobb mint egyedül.
Amikor közlekedem, az intelligenciának, udvariasságnak, tiszteletnek még a nyomát sem látom, de ez van amikor vásárolni megyek, vagy valamilyen rendezvényen vagyok, vagy csak szimplán emberek között. Nos? Hol van ez a nagy intelligencia?
Szóval hagyjuk ezt a beteges "Én olyan jó vagyok" hozzáállást, meg azt is, hogy "hozzám fel kell nőni", meg "hozzám az átlag emberek nem valók".
A probléma forrása nagyon is egyszerű, csak hát a görbe tükör nem mondja meg az igazat!
A valóság az, hogy mindenki legalább 2 szinttel lejjebb van és két szinttel magasabb helyről akar választani. Aztán itt vergődik férfi és nő.
Uraim! Mitől kellene titeket választania egy nőnek? Vagy hölgyek! Ti a szexen kívül mire vagytok még jók? Most gondolok itt a nagy feminista emancipált életviteletekre. Uraim! Van jövőképetek, vagy csak az a fránya összeköltözéses 0-24-es szex motivál meg az online játékok? Kedves nők! Vagy az a családmodell a minta, hogy apám verte az anyámat, anyám már az 5-ik pasiját fogyasztja, esetleg apám alkesz volt, ezért rohadjon meg az összes férfi?
Mindig a gyökereknél van a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!