Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora brutálisan aránytalan férfitöbblet Budapesten, amikor az elvileg egy nagyváros, ahova nők is költöznek fel, nem csak férfiak?
Az internetes társkeresőktől eltekintve, kimentem a nagybetűs életbe, ahogy sokan tanácsolták. A város szívében a Jászai környéki nagy szórakozóhelyen tudjátok mi volt? 3-4szer annyi férfi volt, mint nő!
De hogy lehetséges ez, ha egyszer Budapest is egy nagyváros. Ha elmész Nyugaton egy szórakozóhelyre egy metropoliszban, akkor 50-50% a nemek aránya, járnak nők is bulizni. De Budapesten a nők vagy nem járnak bulizni, vagy nincsenek is annyian mint a férfiak.
Budapesten elvileg csodálatos a közbiztonság, elvileg izgalmas buli város is, semmi okuk nincs arra a nőknek hogy otthon üljenek. Szóval akkor nem maradt más, mint hogy óriási nagy a férfitöbblet a 20-as, 30-as korosztályokban?
23. Tudod a katonaság úgy működik, hogy ott betörnek mindenkit olyanra, mint amelyenre a rendszernek szüksége van. Ott nincs Én, ott MI vagyunk. Ami az enyém, az a tiéd is. Így élünk túl! Ott az ilyen anyuci kedvencei, sokat gondolok magamról fiúkák a kiszolgáltatottságuk miatt rájöttek maguktól is mi lesz a helyes út. Vagy így, vagy úgy. Parancsuralmi rendszer már csak ilyen. Aztán láss csodát, működött.
Egy anyuci kedvence miatt egy szakasz élete is oda lehetett volna. Ez nem a civil élet káosza, ahol mindenki mindent tehet, bárki bárkinek képzelheti magát. Pont ezért van ilyen elfuserált világ. Egyébként altatják az embereket, aki bedől és a kényelmet választja az vesztett. Az emberek túlnyomó többsége már most is vesztes, csak még nem érzik. Nem posztom segíteni, figyelmezteni, ezt már az emberek egója úgy is elutasítja.
A migránst még mindig migránsnak mondják, holott már régen nem az hanem betolakodó. A kényelemnek hamarosan meg kell fizetni az árát, ez meg fájni fog. A civilizációnk ezen formája már természetellenes, ami mint ilyen nem életképes hosszú távon, a szép szavak és az ember alkotta jog ezen bizony nem tud segíteni.
27. Felnőtt férfi vagyok, tapasztalt, ez a helyes definíció. A trendi szavacskák lepattannak rólam, főleg ha azt éllel dobod oda. Én már azért valamit létrehoztam. Veled mi van?
Csak hogy értsd: valószínűleg lefutlak, erőnlétem jobb, a hasamon meg meggyújthatsz egy gyufát. Hogy is mondtad.... boomer...ja.
Amikor én huszonéves voltam, ismertem azt a fogalmat hogy tisztelet. Nem ám úgy mint te, hogy majd azt tisztelek akit én úgy gondolok. Idős, fiatal, teljesen mindegy. Tiszteltük. Ezt el lehetett szúrni. Azért viszont meg kellett dolgozni. Alázat. Kitartás. Nem a konditerembe, meg nem amolyan trendi álhumánus módon.
"te valami boomer vagy, igaz" Na most ez mi? Ez dobta az egód? Ugye nem haragszol meg ha inkább a sajnálat mint humor jött át. Miért? Majd megtudod, keményen dolgozol érte! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!