Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kistelepülésen férfiaknak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kistelepülésen férfiaknak, nagyvárosban pedig nőknek nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Szociológiai tanulmányok is vannak a témában, hogy a nők közül aránylag többen szereznek diplomát és vállalnak munkát nagyvárosokban, éppen ezért nehezebben találnak maguknak hasonló kaliberű párt, sok köztük az egyedülálló. A férfiak esetén meg pont fordítva van, többen maradnak vidéken és nehezebb alacsonyabb végzettségű feleséget találniuk.

Ez viszont csak az elmélet, valóságban azért nem csak ez számít. A neten mindkét nem panaszkodik, de talán a férfiak többet. Az sem olyan egyértelmű, hogy melyik településtípuson van több nehézség, mert lehet egy faluban nincs olyan sok lehetőség ismerkedni, randizgatni, de ha megvan a párkapcsolat, akkor valószínűleg tartósabb lesz, míg a nagyvárosban könnyen cserélik le egymást az emberek.

Szerintem végsősoron a legtöbb inkább az egyén adottságain múlik, akármilyen környezetben fel kell találni magát az embernek és alkalmazkodni a körülményekhez.

2022. dec. 29. 17:15
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Ez abban az esetben igaz is lehetne, ha az adott személy egész életét csak vidéken, vagy csak nagyvárosban éli, amit még az esetleges fakultatív tanulmányai (speciális képzések, felsőoktatás) miatt sem hagyna el. Ezzel szemben könnyen észrevehetjük, hogy nők, illetve férfiak esetében, mind vidéken, mind nagyvárosban szükség van olyan munkaerőre is, amit helyben nem is oktatnak, így költözködéseket igényelhetnek akár mindkét nem részéről is.

Egyszerű példa az orvos, mivel nem csak egyetemi nagyvárosban születnek olyanok, akik középiskolai tanulmányaik után orvosok szeretnének lenni. Ebből az következik, hogy a jól tanuló lelkes nebuló könnyen elkerülhet vidékről egy nagyvárosba, és egyetemi tanulmányai közben közelebbről megismerkedhet olyanokkal, akik vagy szintén vidékiek, vagy vele ellentétben városiak. Így már meg is történt a párválasztási fluiditás, hiába volt eredetileg vidéki.

De tegyük fel, hogy egyetemet végzett szingli orvosunk ugyan nagyvárosban született, ott is tanult, de mégis vidéken kap állást. Ebben az esetben neki sokkal nagyobb esélye van arra, hogy vidékivel házasodjon.

Persze, azért hozzá kell tenni, hogy a párválasztás az függ egy olyan tényezőtől is, miszerint nem mindenki házasodik úgymond "rangon alulival", így valóban akadhatnak nehézségek bizonyos településeken… 😅

2022. dec. 29. 18:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

A nőknek az a baja, hogy az óriási kínálat hatására rengeteg idióta miatt azt érzik hogy a férfi társadalom egy hulladék. A férfiak meg azt látják, hogy 100 próbálkozásukból sokszor 100 kudarc születik úgy, hogy emberszámba sem veszik őket.

Tehát a női oldal a túlkínálat miatt csömörlött meg, a férfi oldal meg a lehetőségek hiányától. Vagyis a jó nők, jó pasik dúskálnak a lehetőségk között, addig az átlagos nők lehetőségei korlátozottak, az átlagos pasik lehetőségei meg erősen korlátozottak. A csúnyábbak meg a pálya széléről kiabálnak bele a meccsbe.

2022. dec. 31. 16:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nőknek nagy az igényei bp-en, vidéken könnyebb csajozni.
2022. dec. 31. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
3. Hiszed te! Egy vidéki ótvar kisvárosban már egy bolti eladónak is kevés egy 400-500EFt fizetéssel bíró férfi. Hajaj, ott vannak csak az igazi elvárások! A Penny-s dagat, baromi ronda és gusztustalan pénztáros csak megmondta, hogy őt vigyék el kéthetente wellness- re, a pasinak ne legyen gon ha heti 50 liter benzint elkocsikázik miatta, legyen fess, izmos, ápolt, saját ház, autó, hitelmentes. Mondom, egy nógrádi retek kisvárosban, aminek a 80%-a cigány, munkanélküli, 6-8 általános végzettségű. A nőnek van egy értéktelen, a legócskább kereskedelmi középiskolai végzettsége, az anyjáékkal él 27 évesen. Az a vicces, hogy az ilyen helyeken nem hogy a kínálathoz igazodnának, sokkal magasabbak az elvárások mint bárhol máshol. Aztán rájöttem hogy miért! Mert annyira prosztók, hogy ők csak a gazdag cigányokat látják menő autókkal, a társaságuk is ilyen, tehát nekik is a luxus kell. Kelljen! :D
2022. dec. 31. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Vidéken férfiként az online társkeresés szinte esélytelen. Lehet, hogy virítós képekkel nem az, de nekem olyan nincs és nem is lesz. Nem vagyok szép férfi, de csúnya sem. Fiatalon nem volt gond az ismerkedés, volt pár kimondottan szép barátnőm is, bár akkor a személyiséggel lehetett megfogni a lányokat, nem pusztán a pénzzel.

Rohadtul kevés a vidéki nő, még gyerekkel is. Ha jelölöd, nem ír vissza. Az a néhány, akik mégis, hát szegénykéim nagyon gázosan néznek ki, szóval ha élőben a személyiségükkel nem tudtak dűlőre jutni, akkor néhány fénykép alapján még nehezebb a dolguk.

Főiskolát végeztem, de már nem is nézem a végzettséget, csak hogy sugároz-e bármi értelmet a tekintete. A normál kapcsolatról már lemondtam, elváltan nem is hiányzik. Élőben is szinte bármilyen kicsit is szimpatikus nővel beszélgetést kezdeményezek, akin nincs gyűrű, egyedül van, és felveszi a szemkontaktust. Már kapcsolatot sem akarok, a házi barát státusszal is megelégednék.

Hát nekem így megy ez a vidéki társkeresés.

2023. jan. 1. 09:44
 6/10 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nem vagy szép, akkor mindenkinek nehéz.
2023. jan. 1. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én rákerestem a szülővárosomra, 30-50-es női korosztályra. 7, azaz hét személyt dobott fel. Ebből nulla, azaz ZÉRÓ az aktív felhasználó. Ebből 5 már több mint 3 évesnél régebbi regisztráció. Megyeszékhelyről beszélek. Pedig ez egy híres online társkereső. Ezután beszélgettem az ott élő ismerőseimmel, és azt mondták hogy a 30-50-es kategória nem létezik. Se online se élő. Akik olyan korúak azok házasok, párkapcsolatban élnek. A többi elköltözött élhetőbb helyekre. Hát ez van!
2023. jan. 1. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan mint kérdésedben fogalmaztad, kérdező. Pontosan ezt tapasztalom férfiként.
2023. jan. 1. 18:18
 9/10 anonim válasza:
Mióta van facebook teljesen mindegy hogy hol élsz mekkora városban, még a csúnyácska nők is válogatósak lettek, van egy unkokaöcsém 20 éves aki jobbképübb mint én fiatalon voltam , jobban tud ismerkedni is,dolgozik nemrég mégis egyedül maradt, a szerintem igencsak csúnya túlsúlyos csaja akit én még bottal se piszkálnék meg dobta egy másik csávóért akinek jó autója van és gazdagok a szülei, én mikor huszonéves voltam a 2000-es években olyan jó csajokkal volt dolgom amiről szegény unokaöcsém csak álmodhat pedig akkor még jogosítványom sem volt nemhogy saját autóm.Ennyit változott a világ.
2023. szept. 10. 12:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Baxhatod hogy ezer meg ezer nőnek tudsz írni, ha 200km-re laknak tóled. A vidékről Bp-re felköltözött nők meg rövejesek. Tegnap még falusi, ma reggelre fullos belvárosi nőknek képzelik magukat,akiknek a szórakozáson meg a válogatásokon kívül más dolguk nincs. Az a baj ezzel, hogy attól még egy oltári nagy parasztok, a vér nem válik vízzé. A retek Starbucks-tól még senki nem lesz dáma.
2023. szept. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!