Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire elfogadható?

Figyelt kérdés
Nagyon vonzódom egy nálam sokkal fiatalabb lányhoz. Ő 19 éves, másodéves egyetemista. Okos, szép, és nagyon sok közös van bennünk. Én viszont 31 éves vagyok, dolgozom, eltartom magam stb... szóval kicsit máshogy élek, mint ő. (Szülők támogatják, kollégista, hasonlók) Szerintetek mennyire lenne furcsa ez a 12 év korkülönbség? Attól félek, hogy mások pedofilnak tartanának, őt meg apa-komplexusosnak...

2022. dec. 28. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
72%

Nekem személy szerint nem szimpi, de két felnőtt ember azt csinál, amit akar. Értelemszerűen köze nincs a pedofíliához, a csaj részéről viszont lehet apakomplexus.

De végülis kit érdekel, hogy ki mit gondol?

2022. dec. 28. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

És vennéd neki a pokemon kabalákat meg a rozsaszin egyszarvut, szulinapra meg csillámporos géllakot? Nem értem mit akarnak harmincasok tiniktol

Hozzájuk hasonlo sracok illenek akiknek a hajzselé a mindene.

2022. dec. 28. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Ez nem pedofília, nem 12 éves lány, hanem érett nő, jogilag és ténylegesen is. Simán elfogadható, de attól függ, hogy a ti környezetetek hogyan reagál rá. Vannak "konzervatív" (én inkább maradinak nevezném) emberek, nekik, a szüleinek például problémás lehet, ezzel számolni kell.

Ha a közvetlen környezetetek elfogadja, és abból sem lesz folyamatos konfliktus, hogy nagyon más életszakaszban jártok, akkor én nem látok különösebb problémát.

2022. dec. 28. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Hatalmas ez a korkülönbség ebben a korban. Később nem feltűnő, de ennyi idősen biztosan ki fog ütközni.
2022. dec. 28. 16:59
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

nem általános dolog.

de ha minden rendben köztetek, akkor nem igazán fogtok tudni ellenállni egymásnak. Inkább ne foglalkozzatok ilyen véleményekkel.

2022. dec. 28. 17:53
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Mi a gond? 2 felnott fiatal ember… ha nektek igy jo, kinek mi koze hozza?
2022. dec. 28. 19:12
 7/7 anonim ***** válasza:
86%
Van benne jó pár buktató, beleértve a kívülállók véleményét, ami akkor is zavaró lehet ha nem jogos. Nem lehetetlen ezeket megugrani, de nektek kell tudni hogy képesek vagytok-e erre (vagy legalább nekifutni és megpróbálni).
2022. dec. 28. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!