Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire elfogadható?
Nekem személy szerint nem szimpi, de két felnőtt ember azt csinál, amit akar. Értelemszerűen köze nincs a pedofíliához, a csaj részéről viszont lehet apakomplexus.
De végülis kit érdekel, hogy ki mit gondol?
És vennéd neki a pokemon kabalákat meg a rozsaszin egyszarvut, szulinapra meg csillámporos géllakot? Nem értem mit akarnak harmincasok tiniktol
Hozzájuk hasonlo sracok illenek akiknek a hajzselé a mindene.
Ez nem pedofília, nem 12 éves lány, hanem érett nő, jogilag és ténylegesen is. Simán elfogadható, de attól függ, hogy a ti környezetetek hogyan reagál rá. Vannak "konzervatív" (én inkább maradinak nevezném) emberek, nekik, a szüleinek például problémás lehet, ezzel számolni kell.
Ha a közvetlen környezetetek elfogadja, és abból sem lesz folyamatos konfliktus, hogy nagyon más életszakaszban jártok, akkor én nem látok különösebb problémát.
nem általános dolog.
de ha minden rendben köztetek, akkor nem igazán fogtok tudni ellenállni egymásnak. Inkább ne foglalkozzatok ilyen véleményekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!