Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen elfogadható indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elfogadható indokot mondhat egy felnőtt férfi, hogy miért nincs hosszú távon barátnője, hogy ne kezdjenek pletykálni róla?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg, egyszerűen kötődési zavarom van, nehéz eljutnom odáig, hogy beengedjek valakit az életembe.

Ehhez persze senkinek semmi köze, de vannak helyzetek - rokonoknál, kamasz gyerekeknél, akikkel rendszeresen foglalkozom - amikor előjön ez a kérdés, és furcsállják, hogy másnak már van, nekem nincs kapcsolatom. Láttak már kapcsolatban, szóval nem gondolják, hogy meleg lennék, de akkor is zavar.

2022. szept. 3. 09:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Mivel ma a vallás a szerelem. És barátnő nélkül lenni kb olyan, mintha 500 éve azt álitottad volna hogy a föld gömb alakú. Ezért erre nincs jó válasz, aberráltnak számítasz ha nincs kapcsolatod.

(Az utazásmánia is pont ez manapság. Ha nem szereted úgy néznek rád mint valami ufora.)

2022. szept. 3. 10:01
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

Miért zavar, hogy mit gondolnak mások? Semmi közük hozzá, foglalkozzanak a saját dolgaikkal.

"furcsállják, hogy másnak már van, nekem nincs kapcsolatom." Volt, lesz, most éppen nincs. Ennyi. Talán azért nincs, mert nem tetszik neked most eléggé senki.

2022. szept. 3. 10:21
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Kacsintasz, hogy "nyugi, nem unatkozom" és elkezdesz beszélni az időjárásról, vagy a másik magánéletéről, ha nem veszi észre magát. Jól mondod, senkinek semmi köze hozzá!
2022. szept. 3. 10:30
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Hogy nem vágyik rá, boldog egyedül, nem tudna rá elég figyekmet forditani stb
2022. szept. 3. 10:41
 5/16 anonim ***** válasza:
93%
Hót mindegy, mit mond: mindig mindenki a többiek témája marad:).
2022. szept. 3. 11:16
 6/16 anonim ***** válasza:
93%
Megmondod nem vagy olyan szerencsés, mint a kérdés feltevoje, nem találtad még meg a megfelelő lányt
2022. szept. 3. 11:30
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Én azt szoktam mondani h alkalmi kapcsolataim vannak, nem kötöm le magam és kész (persze nincsenek, nem mintha nem lehetnének, de nekem nem okoz örömet, vagy tartós vagy semmi, nálam ez van).

De teljesen megértelek, mert manapság szinte kötelező mindenkinek párkapcsolatosdit játszani. Nem fogadja el a társadalom mentségként, ha szeretnél, csak máshogy alakult.

2022. szept. 3. 11:59
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezt szoktam mondani, amivel a kérdést kezdted: kötődési zavarom van, nehezen megy a tartós kapcsolat.

(Meglepő módon ezt az aktuális nő is jól szokta fogadni, amikor közlöm mindjárt az ismerkedés elején, úgy tapasztalom, megéri őszintének lenni.)

2022. szept. 3. 12:23
 9/16 anonim ***** válasza:
19%
Pláne a mai nők elvárásai(minimum nettó 600 ezres fizu és társai) miatt különösen nehéz barátnőt találni, ha egy férfinak nincs kocsija, háza stb. csövesnek nézik a nők...
2022. szept. 3. 12:39
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel ki mit m gondol.. nem a társadalom hatására fogok magamra erőltetni vagy éppen gyorsan felszedni egy számomra nem tetsző nőt.
2022. szept. 3. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!