Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki vagy elfogadható ha ezt csinálja egy felnőtt nő szerelmi bánatában?
Én ilyenkor beülök az üres kádba és folyatom a vizet kb 1 órán át. (dugóhúzó ki, tehát a kád végig üres, ez megnyugtat) Közben a könnyem is folyik. :D A fejemben eközben sad piano szól illetve forognak a gondolatok. Csak bámulok magam elé.
Másodlagosan leírhatja aki szeretné, ő mit csinál csalódáskor. Lécci jelöld a gendert! Köszi a kommentet! 🙂
Nem ciki.
Én pl. gyakorizok. 2 éve. Ez van.
Pazarolod a drága ivóvizet! :D Nemgáz amúgy. Inkább. mint dögre inni magad és valaki szájába hányni.
Én van, hogy esőbe kiállok ázni. Mivel sírni nem igazán tudok, de ahogy folyik végig az arcomon a víz, hasonló megkönnyebbülsésel tölt el. Csakhát ehhez pont olyan idő kell :)
De amúgy meg sok ücsörgés, mélázás, önelemzés, cigi (nem nagyon szoktam, csak ilyenkor), és zenehallgatás. Aztán egy idő után, ez átcsap felszabadultságba, olyankor bulizni mennék mindig.. majd megint visszaesés :)
F
7-es: 4-5 vagyok.
Vannak dolgok amiket nehéz feldolgozni. Egyik barátom 3év után érezte úgy, hogy készen áll, annyira megviselték a történtek. Persze, biztos van aki leszól majd ezért, de nyilván ők meg a másik utat választják, a kapcsolatból kapcsolatba ugrálást és másokkal gyógyíttatják ki magukat.
Zene zene hátán, amikor nem látnak kisírom, vagy kitáncolom magamból.
Meg rengeteg romantikus film, ahol happyend van.
Bár lassan 3éve nem segít...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!