Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen elfogadható indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elfogadható indokot mondhat egy felnőtt férfi, hogy miért nincs hosszú távon barátnője, hogy ne kezdjenek pletykálni róla?

Figyelt kérdés

Nem vagyok meleg, egyszerűen kötődési zavarom van, nehéz eljutnom odáig, hogy beengedjek valakit az életembe.

Ehhez persze senkinek semmi köze, de vannak helyzetek - rokonoknál, kamasz gyerekeknél, akikkel rendszeresen foglalkozom - amikor előjön ez a kérdés, és furcsállják, hogy másnak már van, nekem nincs kapcsolatom. Láttak már kapcsolatban, szóval nem gondolják, hogy meleg lennék, de akkor is zavar.

2022. szept. 3. 09:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahol én dolgozom ott mindenki mindenkit gyűlöl. Szóval a zsidó címke mellé még oda rakják a meleget is na oszt akkor mi van ?

Egyébként is megfolyatnák a másikat egy kanál vízben.

Nem gondolod, hogy egy hónap 70%-ában dolgozom akkor majd a maradék 30-ban biztos azzal fogok foglalkozni hogy valaki azt gondolja rólam hogy b....i e vagy ?

Egyszer volt, hogy az egyik kolléganő megpróbált rám mászni tárca alapján kinézett. Volt annak is vagy 500 palija legalább 2 gyereket is összehozott v melyikkel.

Egyik éjszakai műszakban mikor írtam a napi papírokat.

Csak így random megkérdezte hogy "Van e párod ?"

Mondtam Magánügy ! Meg felreppent a pletyka hogy én ennek udvarlók.

Tessék kép [link]

Te jóságos ég. Ez még viccnek is rossz.

Szóval szerintem engedd el. Mondjanak amit csak akarnak.

34 F

2022. szept. 4. 17:14
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem az a legjobb, ha azt mondod, hogy "mert nem akarok jelenleg". Ezzel nem kell megnyitnod magad, a legbensőbb érzéseidet senkinek, és nem is hazudsz túl nagyot.
2022. szept. 5. 15:52
 13/16 A kérdező kommentje:
11: Mondjuk másról nem kéne itt képet megosztanod az ő engedélye nélkül.
2022. szept. 5. 21:23
 14/16 anonim ***** válasza:

A nyilvánosan megosztót képek megosztása nem sérti a személyiségi jogokat.

Vagyis nem engedély köteles. Huppsz.

De am kösz a jogi leckét. Bár igaz én is tanultam.

2022. szept. 6. 08:34
 15/16 A kérdező kommentje:
Itt nem a jog számít, hanem az erkölcs. Nem érdekel, mit mond a törvény betűje, te se örülnél, ha megosztanák a képedet azzal, hogy "ez a csávó akart velem lefeküdni, milyen gáz".
2022. szept. 6. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Érdekes itt az erkölcsről papolni miközben én konkrétan tudom, hogy ez a nő azért nézett ki engem mert vastagabb a pénztárcám mint az övé. Meg van önálló házam.

No pláne, hogy én kellet volna neveljek 2, de lehet, hogy több olyan gyereket, akiket ö csináltatót más pasikkal.

Jaj remélem az ég még nem szakad le. Erkölcs öcsém.

Hogy oda ne rohanjak. Mást nyíltan kihasználni meg elvenni a pénzét az nem baj. Asszem Hszi Csin-ping-töl is vennem kéne emberjogi órákat. Csak hogy az erkölcsömet fejlesszem. Fuuuu.

Na csö.

2022. szept. 6. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!