Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nem rettentenek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nem rettentenek el titeket a társkereséstől a teherbe esés veszélyei?

Figyelt kérdés

A nem kívánt terhesség a csád férfiak rémálma. Ha egész évben d**nak egy nőt gumiban, akkor az esély rá, hogy teherbe essen:

2% ha mindent úgy csinálnak, ahogy kell

18% ha úgy csinálnak mindent, ahogy általában szokták.

Ha a nő fogamzásgátló tablettát szed, akkor

0.3% a terhesség esélye, ha soha nem felejti el bevenni a gyógyszert.

9% ha néha elfelejti, ahogy azt szokták.

Ha gumit és tablettát egyszerre használnak az előírásoknak megfelelően, akkor viszont csak 0.06% esély van a teherbe esésre.

Ezek hivatalos adatok és 1 évre vonatkoznak.

2022. dec. 28. 20:11
A kérdező szavazást indított:
De, ez rettenetes. 😨
Isten segít. 🙏
Meddő vagyok. 😃
13 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Nem. Mivel csak azzal a nővel élek nemi életét és akkor, akivel akár be is vállalnám a gyereket.
2022. dec. 28. 20:20
 2/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem, hiszen azért keresek társat, nemde?
2022. dec. 28. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Miért csak a csád férfiak lettek kiemelve? Szerintem ez nem nemzetiségtől függ.

A gumival ha nem szakad ki, akkor 0%. Meg szoktam nézni utána, és ennyi.

2022. dec. 28. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
Olyan pici a kuki hogy soha nem fog kiszakadni az a gumi ...
2022. dec. 28. 21:20
 5/13 anonim ***** válasza:
86%
Eddig 35 év alatt nem estem egyszer sem teherbe. 35F
2022. dec. 28. 22:24
 6/13 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk a kérdésből elég nyilvánvalóan kiderül, hogy a kérdező NEM akar gyereket, tehát nem teljesen értem pl az 1-2-és válaszát. Elég sokan tudatosan gyerekmentesek, tehát nem, nem azért keresnek társat, hogy gyereket gyártsanak és nincs számukra olyan nő sem, akivel bevállalnák.

Ebből a szempontból értem az aggodalmad, de vagy vállalod azt, hogy ez is benne van a pakliban vagy nem szexelsz, más megoldás nem igazán van. Esetleg az elkötés, de még az sem 100%. Gumit húzz mindig, ott legalább olyannal nem lehet “csalni”, hogy szedem a gyógyszert, közben nem is meg nem fenyeget az a veszély sem, hogy tényleg véletlenül elfelejti mondjuk 1-2-3 alkalommal bevenni és jön a meglepi. A gumin elég jól látható, ha kiszakad (ha felfújod előtte és utána is) szóval ennyire ne feszülj rá. Na meg ugye olyan nőt keres, aki szintén nem akar gyereket, úgy elég kicsi az esélye, hogy “véletlen” teherbe ejteti magát vagy ha pl mégis becsúszik, akkor meg akarná tartani.

2022. dec. 29. 03:33
 7/13 anonim ***** válasza:
0%

"A gumin elég jól látható, ha kiszakad (ha felfújod előtte és utána is)"

🤦🤦🤦

Te még szűz vagy, ugye?

2022. dec. 29. 08:21
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
prostizok nem félek a csaj mindent intéz vagy olyanhoz megyek akit guminélkül is lehet dugni
2022. dec. 29. 10:18
 9/13 anonim ***** válasza:
82%

#7 Összekeversz magaddal.

Én kérek elnézést, hogy ellenőrizni szoktuk aktus előtt és után is, hogy nem szakadt-e ki a gumi, tényleg milyen gáz már. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Felfújod, megtöltöd vízzel, tök mindegy, de alap, hogy az ember lecsekkolja, pláne ha történt már vele olyan, hogy kiszakadt. Akinek ez nevetséges, az az ő szegénységi bizonyítványa.

2022. dec. 29. 11:16
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Bocs, az jogos, hogy előtte nem fújja fel nyilván, nem értem hogy sikerült ezt kétszer is leírni. De az utána ellenőrzéssel őszintén nem értem mi a baj. Valahogy a férjem szája még sosem lett pl g*ecis attól, hogy felfújta, de ha vízzel töltöd fel sem lesz az. Vagy ha megkötöd a végét és megnézed nem folyik-e valahonnan a cucc…

Mivel nekünk szakadt már ki, így semeddig nem telik a végén biztos, ami biztos alapon lecsekkolni, tuti nincs-e rajta semmi. Plusz a kérdésből is érezhetően kiderül, hogy a kérdező nem szeretne becsúszott gyereket, így neki pláne ajánlott az óvszer használata és annak csekkolása a végén.

2022. dec. 29. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!