Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másfél évtizednyi vergődés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél évtizednyi vergődés, kudarc, pofára esés után érdemes még erőltetni a csajozást vagy inkább engedjem el a dolgot?

Figyelt kérdés

Olyan 15 éves koromtól próbálkozom. Több száz nő utasított már vissza. Párkapcsolatom lényegében még nem volt. Mindenféle módszerrel próbálkoztam már, mindenféle jellegű nőnél, külsőben karcoltam az alsóosztályt (100 feletti nem dekoratív nők), illetve életkort 45 ig toltam ki.

Ez se volt elég, csak pár szex jött össze, több sose.

Igazából marhára elegem van már a szélmalomharcból meg hogy véletlenül én sose vagyok jó az aktuális nőnek.

Vergődjek tovább vagy inkább hagyjam a fenébe az egészet és inkább foglalkozzak csak magammal?

F/30

2021. febr. 11. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te is tudod, hogy az "elengedés" szó csak egy modern kori fillére lőzung, tartalom nélkül. Senki sem tud semmi elengedni, maximum megoldást találni a problémáira. A párkapcsolat sem csupa álom, ne a gyk-ról indulj ki, ahol mindenki naponta 5X szexel, mindenki párja szexualitásból doktorált, mindenki cuki-muki hízelgő, doromboló vadmacska. A párkapcsolatok többsége csendes beletörődés vagy szenvedés. Hidd el, sokszor a magány ezerszer jobb. Én házas vagyok, de semmi extra. A egtöbbször nem úgy történnek a dolgok ahogy szeretném, amit szeretnék az vagy nincs, vagy elutasítás. Munka, háztartás, beszélgetések. Ennyi az a nagy párkapcsolat dolog. Esetleg ha kifogsz egy szolga típusú nőt, akkor bármi lehet, de azt meg 1-2 év alatt megunod. Az első év az izgalmas, utána nulla az egész.
2021. febr. 11. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát haver, én 26 vagyok, még csak rondának sem mondanám magam, egy barátnőm volt 3 hónapig, nagyon szerelmes voltam belé. Ő sztem annyira nem, úgyhogy szakítottam vele.. Azon kívül nagyon sok lánnyal kavartam, de szexuális értelemben véve nem vagyok túl aktív... Párkapcsolati értelemben kb értékelhetetlen a dolog. De ne add fel, én sem teszem, próbáld meg az önbizalmad valahogy felturbótni, eddz, fuss, hidd el jót tesz a lelkednek is. Első lépésnek szerintem megteszi.... És ne légy elkeseredve, jönnek majd szebb napok! :)
2021. febr. 11. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:
71%
Az elmúlt hónapokban kiírt kérdéseid alapján szerintem nem a külsőddel van a gond. A belsődön pedig tudsz javítani, fejlődni, és akkor még bármi megtörténhet.
2021. febr. 11. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Balázs, a múltkor még szűz voltál... 🤷‍♀️😂
2021. febr. 11. 17:51
 5/7 anonim ***** válasza:
engedd el a dolgot
2021. febr. 11. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A remény hal el utoljára. Légy aktív.

Az eddigi kapcsolataid végén mit mondtak a nők, miért szakítanak veled?

Elemezd ki ezeket a válaszokat, vagy következtess és változtass rajtuk ill. magadon.

Fel a fejjel!

2021. febr. 11. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
37%

Életemben egyszer volt egy 3 éves párkapcsolatom, előtte soha semmilyen csajhoz nem volt közöm, se csók, se randi, se szex, semmi. Mondhatjuk, hogy a semmiből jött az egész, megtetszettem egy lánynak, jártunk pár évig, aztán kidobott és keresett mást magának.

Igazából erről szól a párkapcsolatok 99%-a. Amíg az újdonság ereje, az izgalom hajtja addig működik, aztán az idő múlásával, ahogy a felek kiismerik, megszokják egymást ellaposodik, kiürül és valaki félrelép aztán szakítás. Vagy ha eljutnak odáig, hogy házasság, gyerek(ek) akkor a felelősebben gondolkodók együtt maradnak, nevelik a purdékat, de közben lehet, hogy agyba-főbe csalják egymást...

Nincsenek tündérmesék, egyedül lenni kifizetődőbb és egyszerűbb.

Nekem nem lenne türelmem jelenleg újra belemenni semmilyen kapcsolatba, pedig lehetett volna nem olyan régen. Egyszerűen nem érdekel most az egész. Lehet ez majd változik idővel, de én kétlem.

Az alkalmi kapcsolat meg nem nekem való. Egyszerűen képtelen lennék 3 mondat után bárkivel is lefeküdni és valószínűleg fizikailag sem működne a dolog...

Szerintem engedd el, szarj bele mindenbe, ne foglalkozz másokkal, csak éld az életed. CSináld azt ami neked jól esik. Nem vagy felelős senkiért, nem kell megfelelned senkinek, csak magad vagy. Szabad vagy. És ez óriási dolog!

2021. febr. 11. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!