Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél évtizednyi vergődés, kudarc, pofára esés után érdemes még erőltetni a csajozást vagy inkább engedjem el a dolgot?
Olyan 15 éves koromtól próbálkozom. Több száz nő utasított már vissza. Párkapcsolatom lényegében még nem volt. Mindenféle módszerrel próbálkoztam már, mindenféle jellegű nőnél, külsőben karcoltam az alsóosztályt (100 feletti nem dekoratív nők), illetve életkort 45 ig toltam ki.
Ez se volt elég, csak pár szex jött össze, több sose.
Igazából marhára elegem van már a szélmalomharcból meg hogy véletlenül én sose vagyok jó az aktuális nőnek.
Vergődjek tovább vagy inkább hagyjam a fenébe az egészet és inkább foglalkozzak csak magammal?
F/30
A remény hal el utoljára. Légy aktív.
Az eddigi kapcsolataid végén mit mondtak a nők, miért szakítanak veled?
Elemezd ki ezeket a válaszokat, vagy következtess és változtass rajtuk ill. magadon.
Fel a fejjel!
Életemben egyszer volt egy 3 éves párkapcsolatom, előtte soha semmilyen csajhoz nem volt közöm, se csók, se randi, se szex, semmi. Mondhatjuk, hogy a semmiből jött az egész, megtetszettem egy lánynak, jártunk pár évig, aztán kidobott és keresett mást magának.
Igazából erről szól a párkapcsolatok 99%-a. Amíg az újdonság ereje, az izgalom hajtja addig működik, aztán az idő múlásával, ahogy a felek kiismerik, megszokják egymást ellaposodik, kiürül és valaki félrelép aztán szakítás. Vagy ha eljutnak odáig, hogy házasság, gyerek(ek) akkor a felelősebben gondolkodók együtt maradnak, nevelik a purdékat, de közben lehet, hogy agyba-főbe csalják egymást...
Nincsenek tündérmesék, egyedül lenni kifizetődőbb és egyszerűbb.
Nekem nem lenne türelmem jelenleg újra belemenni semmilyen kapcsolatba, pedig lehetett volna nem olyan régen. Egyszerűen nem érdekel most az egész. Lehet ez majd változik idővel, de én kétlem.
Az alkalmi kapcsolat meg nem nekem való. Egyszerűen képtelen lennék 3 mondat után bárkivel is lefeküdni és valószínűleg fizikailag sem működne a dolog...
Szerintem engedd el, szarj bele mindenbe, ne foglalkozz másokkal, csak éld az életed. CSináld azt ami neked jól esik. Nem vagy felelős senkiért, nem kell megfelelned senkinek, csak magad vagy. Szabad vagy. És ez óriási dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!