Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni az ex szánalmas vergődésével?

Figyelt kérdés

Az ex bsrátnőmről van szó. A dolog érdekessége hogy ő szakìtott velem. Mégis a szakìtás óta mindenféle hülyeséget összehord a közös ismerőseinknek. Voltam én már nőgyűlölő, életképtelentelen, meg még kidudja mi. (Egyikben sem ismertem magamra kimondottan) Hazugságokat

terjeszt, hogy mondtam dolgokat. Vannak gondok a fejében, szerintem skizofrén is egy kicsit. Szánalmas hogy ennyire nem tud elengedni. Viszont nem értem hogy miért ő dühös miközben ő szakìtott. Erre van valami magyarázat a női fejben? Ártani nem tud nekem ezekkel, mert mindenki levette hogy az ő szánalmas vergődése àll csak a kitalációk mögött viszont kicsit idegesìtő.

2018. dec. 19. 19:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen indokkal szakított ?

32/f

2018. dec. 19. 19:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Sokat vitáztunk. De a végén én voltam az aki menteni akarta a kapcsolatot, ezért állok értetlenül a dologgal.

28F

2018. dec. 19. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
61%
Felejtsd el. Ne is törődj vele.
2018. dec. 19. 19:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy ilyeneket csinál, őt teszi szánalmassá mások szemében is. Erre vagy valaki felhívja a figyelmét vagy majd magától jön rá, amikor már mindenki rajta fog röhögni a háta mögött.

Én azt vallom, hogy mindenkinek meg kell érnie egy bizonyos szintre, addig sok mindenen keresztül megy és fokozatosan tanul (jó esetben). A te exed még nagyon keveset tapasztalt és tanult az életben.

Szerintem nem tudsz tenni semmit, a legrosszabb az lenne, ha magyarázkodnál mások előtt azok miatt, amiket összehord rád. Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy aki ismer engem, úgyis tudja milyen vagyok, aki meg nem, az meg is érdemli, ha mások véleménye alapján ítél meg engem.

38/N

2018. dec. 19. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:
küldd el melegebb éghajlatra (nem kérek privátot)
2018. dec. 19. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Ő ment el, nem te dobtad ki őt. Ne törődj vele.
2018. dec. 19. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!