Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közel 40 éves nőként örülnöm kellene, ha szexre kellek valakinek vagy szánalmas?
Ha van férjed akkor próbáld rendbe hozni a dolgokat otthon és csinálj a párodból lepedőakrobatát vagy valami olyasmit :D
Amúgy ha egyedülálló volnál és úgy történne mindez akkor azt mondanám élvezd az életet.
Szerintem manapság a kitolódott életkorokat figyelembe véve egy 40 éves ember inkább középkorú, de nem öreg. Van még vagy 20 éve amit aktívan tölthet minimum, szóval szerintem élj nyugodtan úgy, hogy jól érezd magad. Ha a férjed nem tesz boldoggá merj váltani, ha szeretővel, akkor úgy, ha nélküle, akkor úgy. Szerintem nem kell még temetned magad.
27N
Te is tudod, h szánalmas. Kor és alkat mellékes. :) Ugye ismerős ez a szöveg. Ha nő vagy, akkor megszexelnek, ha esetleg mekeksz és kecske vagy, akkor is. :D
Az, h egy kocsiban, egy eldugott panzióban, vagy bárhol megszexelnek, ahol nem látnak, az nem kunszt. Az a kunszt, ha előtte vagy utána felvállalnak: elmentek moziba, étterembe, múzeumba, koncertre stb. Na, ilyet találjál, aztán nem fogsz gondolkodni, h szánalmas vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!