Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szánalmas az olyan nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas az olyan nő aki nem a ferfi belső értékei miatt néz fel rá hanem, hogy mit ért el az életben, milye van?

Figyelt kérdés

Van mikor azt hallom, hogy egy p..sa azon hisztizik, hogy nem érzi magát nőnek, mert a férfire nem tud felnézni. Mondjuk nem azonos szinten vannak.

Döbbenet, hogy ilyen előfordulhat a mai korban.

A felnézés szerintem kölcsönös, ha oda vagyok érte és szeretem, kívánom őt akkor mondhatjuk azt, hogy felnézek rá és, ha kölcsönös akkor ő is.

Mikor egy nő kijelenti azt, hogy felakar nézni a férfira akkor az nem egy tiszta felnézés, hanem az, hogy csak jól akar járni. A normálisabbaktól még sose hallottam ezt a felnézést.

2018. jún. 20. 16:56
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
73%

Márpedig én is csak olyan párt tudok elképzelni akire fel tudok nézni emberként, igaz, én egyáltalán nem anyagiakra értem. Ha értelmes, tájékozott, tapasztalt, tisztességes, becsületes, akkor felnézek rá. Nem azért mert én "lejjebb" vagyok hanem mert ezek a tulajdonságok tisztelet érdemelnek.

Ha valakinek több diplomája van, arra is felnézek, mert az rengeteg befektetett munka, idő és nyilván nem buta az illető. Nekem is van diplomám, de akkor is lenyűgöz, a dolog.

És igen, jól akarok járni, mert egy becsületes, intelligens, emberséges párt akarok. Én is megpróbálok ilyen lenni. Mi ezzel a baj? Miért gondolod, hogy csak a pénzért lehet felnézni valakire? Nekem az pont nem megy, mert nem érdekelnek a státuszszimbólumok pl. (autó stb)

2018. jún. 20. 17:03
 2/28 anonim ***** válasza:
67%

Nem szánalmas egyáltalán.

Mivel ha elért valamit akkor a belső értékei,plusz az életrevalósága nagyon ott van.

Ezt kellene felfogni,vagy milyen belső értékekre gondolsz,hogy egy életből felmentett egyed csendes és tedd ki hadd hűljön?

Mert az a baj,sokan erre gondoltok.

Teljesen jogos,mi férfiaknál van a túlélési érték ezt kellene megérteni.

Egy férfire a nő fel akar nézni,és mi alapján nézzen fel?

Egy közmelósra vagy egy közalkalmazottra mi alapján?

Hogy belekerült egy darálóba ahol semmi perspektíva csak el van a langyosba mert büdös lenne egy komolyabb multinál vagy saját cégében?

Mivel ha közalkalmazott kb. délután 15-ig csinálja ugyanazt a monoton moslék melót sz_r fizuért,kérdezem én mi alapján nézzen fel a nő egy ilyen férfire?

Hogy majd otthon lehet veszekedni a pénzen mert csekkre elmegy?

Vagy hogy nem tudod elvinni nyaralni vagy ültök otthon mint két rakás szerencsétlenség?

Ha nincsen ambíciód,célod nincsen terved akkor mit tudsz nyújtani a nőnek?

Ja beszélgetni mindenki tud sőt kedves lenni is,ez ALAP.

Tehát mi az a plusz amit adsz egy nőnek?

2018. jún. 20. 17:06
 3/28 anonim ***** válasza:
76%
A gyerekeink nem fognak tudni egyetemre járni attól, hogy a másik milyen kedves és udvarias.
2018. jún. 20. 17:11
 4/28 anonim ***** válasza:
37%

Pontosan 3-as jól írja.

Kedvességből még nem vettél kaját a boltban nem szereztél élményeket,sőt gyereket se fogsz felnevelni mert szereted csak,abból nem lesz külföldi egyetem meg nyelvtudása sem.

Ellenben majd vitatkozni veszekedni na azt majd fogtok sokat.

Próbáld ki kedvességből,meg aranyosságból vegyél kaját a piacon,lássuk menni fog-e vagy foglalj le egy nyaralást belőle,menjetek el wellneszezni meg kocsit is vegyél ha ott jársz de csak kedvességből.

2018. jún. 20. 17:17
 5/28 anonim ***** válasza:
85%

A belső értékek nagyon szoros összefüggésben vannak azzal, hogy mit ér el egy férfi vagy nő az életben.

A egyoldalú felnézés helyett én jobban szeretem a kölcsönös elismerést és bizalmat.

2018. jún. 20. 17:17
 6/28 anonim ***** válasza:
19%
Anyagi biztonság ez kell nekünk, nem a lufi dolgok,illuziokért nem kapsz kenyeret és a gyerek se iskolázható.
2018. jún. 20. 17:41
 7/28 anonim ***** válasza:
15%

3

Majd szépen elmész több pénzt keresni anyukám.

Üdv.Egy feminista :)

2018. jún. 20. 17:44
 8/28 anonim ***** válasza:
6-os tuti kamus
2018. jún. 20. 17:44
 9/28 anonim ***** válasza:
38%

Jah 7-es,majd gyerek szoptatása meg GYES mellett elmegy melózni,és te mit fogsz csinálni?

Vagy te mész GYES-re?

Akkor szerintem puncit is ragasz magadnak,hogy az asszony egy műbrokival megdugjon.

Mert kb. akkor megcserélődnek szerepek.

Ezért vannak ki a nők a mai magyar palikra,semmi ambíció semmi cél,így elvannak maguknak.

Aztán jöttök ide sírni,hogy brühühü miért nem akarnak a nők.

Nem csodálom,így nem is lesz nő szerintem.

Akkor mi a mi dolgunk férfiaknak?

Ez a legszánalmasabb,hogy a nőtől még elvárnák itt,hogy több pénzt keressen?

Nem köpnéd magad szembe férfiként,hogy csak f_szod van de közben semmi egyébb?

Komolyan elcseszettek vagyunk férfitársaim sajnos,szégyen nagyon szégyen.

2018. jún. 20. 17:51
 10/28 anonim ***** válasza:
96%

Odáig képes vagy eljutni, hogy az eredményeit az olyan belső értékeinek köszönheti, mint pl céltudatosság, jövőkép, intelligencia, szorgalmasság és nem pl rinyálás, másokban a hiba keresése??

Ezt férfiként kérdezem.

2018. jún. 20. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!