Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lánynak kell lenni (belső és külső) ahhoz, hogy olyan normális, vicces, jófej barátja legyen valakinek, mint a The VR-os srácok?
Egyrészt nem tudjuk, hogy Pistiék milyenek videón kívül. :) Másrészt több vicces, normális és jó fej srác is van. Talán nem vagyok nagyképű, hogy ha azt mondom pl. én is ilyennek tartom magam. Nem olyan hú de elérhetetlen tulajdonságok ezek szerintem és még csak nem is külsőség.
Na, de azt szerettem volna mondani, hogy több ilyen ember is van és az emberek különbözőek. Ennél fogva az egyiknek vékony lány lehet az esete, másiknak kövér, a harmadiknak három mellű, a negyediknek szőke aztán másnak barna, megint másnak 2 méteres. Nem lehet általánosítani:D Ezt így nem lehet megmondani. :)
3.: soha nem írtam még ki róluk kérdést.
4.: lány vagyok.
-hazudsz, még arra sem figyelsz, hogy a kérdéseket kicsit átfogalmazd
-nem vagy lány
Remélem nem gondoltad komoly a kérdést. :D
Jó alacsonyra tetted a mércét és eléggé önbizalomhiányos lehetsz, ha azt gondolod, hogy két mélynövésű, jól lakott óvodás kaliberű kockának olyan nehéz lenne megfelelned. Ha 2 percnél többet tudsz beszélni a számítástechnikáról/kütyükről és szebb vagy a szomszéd Marika nénitől, akkor nyert ügyed van. Ők tipikusan azok az ürgék lehetnek, akik előbb veszik észre a legújabb Logitech gamer egeret a legfelső polcon, mintsem szembeötlene nekik, hogy az orruk előtt fél méterre, meztelenül, ágyba csalogatva vonaglik egy dögös 21 éves egyetemista csaj. (Van erre egy mém csak most nem találtam róla képet, de eltudjátok képzelni :D)
Minden férfinak más a tökéletes nő... szóval örülj mert lehetsz akármilyen...
A VR-esek nekem már nem viccesek.. sokat nem láttam belőlük de túltolják... próbál minden mondatban valami vicceset mondani és ez egy idő után idegesítő... nem vicces.
Gyere fortniteozni velünk.. az is vicces szokott lenni :)
"Remélem nem gondoltad komoly a kérdést. :D
Jó alacsonyra tetted a mércét és eléggé önbizalomhiányos lehetsz, ha azt gondolod, hogy két mélynövésű, jól lakott óvodás kaliberű kockának olyan nehéz lenne megfelelned. "
El ne higgyétek már, hogy lány írta ki a kérdést :D Teli van az oldal a VR-os kérdéseivel, volt, hogy egy nap többet is feltett.
Jaj most nézem, hogy lepontoztál a kis kocka fejeddel a 66 regisztrációdon keresztül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!