Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánynak kell lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánynak kell lenni (belső és külső) ahhoz, hogy olyan normális, vicces, jófej barátja legyen valakinek, mint a The VR-os srácok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 22:53
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20: nem unod?
2018. jún. 13. 23:53
 22/37 anonim ***** válasza:
70%
52% és 55% mindig ugyanakkor tűnik fel, ugyanolyan szintű válaszokat ad, mindenkinek azzal érvel, hogy hazudik és több regisztrációról ír... Orvosi eset, ne foglalkozz vele kérdező. Ez a tipikus esti programja és mindig keres 1-2 kérdést, ahol nekiáll veszekedni és szidni a másikat.
2018. jún. 14. 00:03
 23/37 A kérdező kommentje:
23.: lebuktattál, életem célja, hogy 66 regisztrációmmal csak a te életedet keserítsem meg. Sajnállak, hogy ennyire nincs életed, hogy rámakaszkodsz. Lány vagyok, nekem a humoros srácok tetszenek. Én ne vagyok kocka, őket mégis szeretem nézni. Mi ezen olyan hihetetlen? Feltettem egy kérdést, hogy normális valaszokat kapjak. Ennyire nincs életed?
2018. jún. 14. 00:12
 24/37 anonim ***** válasza:
44%
Tényleg egy élettelen hülyegyerek, pár hete pont én kommenteltem valamelyik kérdéséhez, hogy hány VR-es kérdés lesz még ma. :D
2018. jún. 14. 00:13
 25/37 A kérdező kommentje:
26.: Ezeket a kérdéaeket nem én írtam. Bizonygatni nincs értelme, úgyhogy veled a kommunikációt innentől lezártam.
2018. jún. 14. 00:13
 26/37 anonim ***** válasza:
8%
De, te írtad ki.
2018. jún. 14. 00:14
 27/37 anonim ***** válasza:
36%

Mondtam... Tegnap este is egy kérdésnél ugyanez történt. Nekiállt másoknak írogatni, hogy több profilról ír. Előtte 2 nappal is... Mindig ugyanazok a bejáratott szövegek: Fogyatékos, kamus, stb.

Az is elég vicces, hogy 52% és 55% teljesen ugyanúgy a fogyatékos szöveggel jött... :D

Ember. Tényleg keress fel egy szakembert.

2018. jún. 14. 00:14
 28/37 anonim ***** válasza:
39%

# 31

A leírásod alapján napok óta itt dekkolsz éjszakákig az oldalon, alaposan átolvasol mindent, még a százalékokat is megjegyzed. És te élettelenezel le mást? :DDD

Tényleg van egy fogyatékos 55%-os a kérdések alatt: TE

Keress egy pszichiátert.

2018. jún. 14. 00:16
 29/37 A kérdező kommentje:
31: igazed van, innentől nem reagálok rá és ennyi. Ha nincs platform, majd dűhöng egyedül. Én csak feltettem egy normális kérdést, nem vagyok se halálosan szerelmes, mint az itt altla linkelt kérdező (mellesleg ahogy látom azok több, mint egy éves kérdések). A srácokat is csak azért mondtam, mert őket valószínüleg több ember ismeri, ha rajuk hivatkozom, mint vicces emberekre, mintha a szomszéd Zsoltira hivatkoznék.
2018. jún. 14. 00:17
 30/37 anonim ***** válasza:

#32: Igen, pont ugyanannyira vagyok itt, mint te. Ha rám írod, hogy élettelen, akkor magadra is. És újra a szokásos fogyatékos szöveg...

#33: Ja, hát mást nem igazán lehet vele, mint ignorálni. Előbb-utóbb úgyis kidobják. Bár, amilyennek tűnik, csinál majd megint profilt.

2018. jún. 14. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!