Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánynak kell lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánynak kell lenni (belső és külső) ahhoz, hogy olyan normális, vicces, jófej barátja legyen valakinek, mint a The VR-os srácok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 22:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, ne etesd a trollt...
2018. jún. 14. 00:23
 32/37 anonim ***** válasza:
21%

Nesze te elmebeteg, 2 kérdésre válaszoltam tegnap.

Nagyon örülök neki, hogy te annyira élettelen féreg vagy, hogy minden éjszaka itt vagy, de nekem "sajnos" erre nincs időm.

[link]

Mellesleg mindenki tudja, hogy te vagy a kérdező, és itt beszélgetsz magaddal. Plusz évek óta ezekről írsz ki kérdést fiú létedre.

Szerinted normális vagy?

Ezt most teljesen jóindulatból írom: KÉRJ SEGÍTSÉGET SZAKEMBERTŐL

2018. jún. 14. 00:26
 33/37 anonim ***** válasza:
Itt egyedül a kérdező a troll, telefosta már az oldalt VR-es kérdésekkel. Gondolom most jön az, hogy én is az alregisztrációja vagyok az 55%-nak:D
2018. jún. 14. 00:27
 34/37 anonim ***** válasza:
87%

Hagyd rá, annak ellenére nem tudja felfogni, hogy több ember lehet azonos százalékon, hogy ő is 55% :D

Az ilyen ostoba abortuszmaradványba kár is a szó.

2018. jún. 14. 00:29
 35/37 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom, egyesek mit hőbörögnek itt. Szerintem Jani nagyon édes. :) Pedig már nem vagyok kamasz, hogy videósokért legyek oda...

Mondjuk nekem Szirmai lesz akkor is a befutó... Csak ugye, abba is bele kell gondolni, hogy egy ilyen kapcsolat nem fenékig tejfel. Sosem szerettem az ilyen szereplős embereket, mégha kamera előtt nagyon édesnek is tűnnek. A zenészek, színészek, énekesek, így a videósok is magánemberként nem a legjobbak, ezt tapasztalatból mondom. Kicsit mindig ott lesz az a produkálós színpad-hatás, amire én nem vágyom.

2018. jún. 14. 01:52
 36/37 A kérdező kommentje:
36.: igen, ebben igazad van, mondjuk én nem is kifejezetten őket kérdeztem, csak őket több ember ismeri. Nekem nem a vloggerkedés meg a hasonlók tetszik bennük, csak ilyesmi "stílusú" emberekre gondoltam. Szirmai is humoros egyébként tenyleg, de ő nekem egy kicsit valamiért idegesítő
2018. jún. 14. 10:11
 37/37 anonim ***** válasza:

Amúgy sok ilyen srácot ismerek. :3 Kicsit nehezebben nyitnak, de ha az embert jobban megismerik, ugyanilyen állatok (és mellé édesek). :D A párom is ilyen, azért nem foglalkozhatok másokkal, de pl a legtöbb műszaki szakon a "középmezőny" szerintem ilyen. Nálunk is vannak az atomkockák, az ilyen kaliberű jópofa srácok és azok, akiknek fingja sincs, mit keresnek itt és mellé nagyképűek is.

Nem kifejezetten a kocka csajokra buknak (nyilván előny), meg nem is lehet rájuk húzni egységesen egy ízlést. Az mondjuk szerintem kell, hogy a lány legalább tájékozott legyen a témában (akiket ismerek és ilyenek, azoknak a barátnője vagy mérnök, vagy infós területen tanul szintén, vagy játszik, vagy anime fan, vagy valami hasonló, amit sok kívülálló imád ratyizni meg szarozni meg beállítani minket debilnek miatta), mert amúgy sok értelme nincs a kapcsolatnak, ha egymás agymenése nem érdekel/nem értitek és akiket ismerek, ők eléggé... "Elvontak" egy átlagembernek. Tehát kicsit kockák. Mármint a nerd értelemben, ami inkább ez az általános tudományos érdeklődés, ami mellett ki-ki kockul is, meg weeb meg rocker meg hasonló szubkultúrák tagja kicsit vagy nagyon. Szóval a tipik lányok sokat nem tudnak ezzel kezdeni, de ha te Janiékat nézed, gondolom nem csak a srácok humora miatt teszed, hanem a téma is érdekel. :)

Most nyilván nem akarok senkire semmit ráhúzni, mert biztos van másfajta srácban is ilyesmi, de ezt a kicsit kocka, kicsit okoskodó, jellegzetes poénokkal megáldott embertípust ismerem. :D

2018. jún. 14. 10:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!