Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lánynak kell lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lánynak kell lenni (belső és külső) ahhoz, hogy olyan normális, vicces, jófej barátja legyen valakinek, mint a The VR-os srácok?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 22:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
48%

Utolsó, butaságot beszélsz. Szívesen játszok PC-n játékokkal ha épp ráérek. Szívesen olvasok hardverekről ha épp ráérek, mert mindkettő érdekel szakmai szempontból is. Emellett azonban érdekel más is, pl. geológusnak tanulok. A VR-osoknak pedig ez a munkájuk, nyilván a munkahelyükön, ami a Twitch és a Youtube, a munkájukhoz megfelelő témával fognak foglalkozni. Azonban ez nem jelenti azt, hogy 0-24 ezzel foglalkoznának minden áldott nap az év összes percében. Vannak olyanok akikről te beszélsz, akik wow-oznak több napig alvás nélkül és belehalnak, vannak extrém példák, de ez naaaaagyon nagyon kis százalék, főleg itthon nem nagyon hallani ilyeneket. Olyanokat igen, hogy hanyagolva van a barátnője, de az se jellemző mindenkire, sőt.

" Ha 2 percnél többet tudsz beszélni a számítástechnikáról/kütyükről és szebb vagy a szomszéd Marika nénitől, akkor nyert ügyed van. "

Ez pl. nálam nem igaz, sajnos elég válogatós vagyok. Testileg még csak-csak találni olyat aki bejön, de arcra nagyon ritka az a lány, aki meg tud fogni. Nem beszélve, hogy ehhez még hozzájön a belső érték. Mint említettem eléggé képben vagyok a kocka dolgokkal (is), de közel se ez lehet az egyetlen közös pont, sőt az illetőnek nem is baj, hogyha fingja nincs az egészről, más téma, érdeklődési kör is összeköthet minket nem csak ez.

" Ők tipikusan azok az ürgék lehetnek, akik előbb veszik észre a legújabb Logitech gamer egeret a legfelső polcon, mintsem szembeötlene nekik, hogy az orruk előtt fél méterre, meztelenül, ágyba csalogatva vonaglik egy dögös 21 éves egyetemista csaj. "

Ezzel is általánosítasz. Én pl. annyira nem rajongok a Logitech-ért:D Egy Phanteks ház előbb felkelti az érdeklődésem például. De ez sem mérhető lányhoz... a normális ember előbb veszi észre a csajt, nyilván. Az más kérdés, hogy én ott hagynám, mert csak kapcsolatban szeretnék bármit is csinálni:D

Egyébként mindegy is, ráírtam hátha korombeli, de b_szott válaszolni. Nem értem a kérdezőt.

2018. jún. 13. 23:34
 12/37 anonim ***** válasza:
12 vagyok, 9-esnek ment.
2018. jún. 13. 23:35
 13/37 A kérdező kommentje:

11.: nem unod hogy irogatsz a kérdés alá? Utoljára írom, nem tettem fel egyetlen vros kérdést sem soha.

Nekem nem is a "kockaság" a lényeg -bár azt tapasztaltam, az ilyen srácok kedvesebbek, jobb fejek- hanem ez a humoros személyiség, ami lehet, hogy sokaknak túltolt, de nekem nagyon bejön es eddig egy ilyen sracot ismertem, de neki mas lány tetszett.

Valóban nem tudom, ők milyenek a videóikon kívül, ugyhogy azalapján írom, amit azokban láttam.

2018. jún. 13. 23:39
 14/37 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok 28evesen, jofej aranyos, vicces bár ez más kérdés de alapból ezt a nők nem díjazzák , hogy milyen lánynak kell lenni ehhez merten? Szerintem hasonló,mert a hasonló mindig a hasonlót vonzza 😊Te milyen beállítottságú vagy?
2018. jún. 13. 23:40
 15/37 A kérdező kommentje:
12.: nem ismerkedni szeretnék, csak feltettem egy kérdést.
2018. jún. 13. 23:40
 16/37 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm minden normális válaszotokat
2018. jún. 13. 23:42
 17/37 anonim ***** válasza:
10%
full kamu vagy, aki már ezerszer kiírta ezt a kérdést
2018. jún. 13. 23:43
 18/37 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem a kérdésből egyenesen következik, hogy szívesen megismernél valakit, aki szerinted vicces jó fej és normális ( mint a VR-os srácok ). Vagy tán nincs így? :)

Ha nincs, ezt akkor is meglehetne írni válaszban. De most így megtudtam. Bocsi, félreérthető a kérdés...

2018. jún. 13. 23:44
 19/37 anonim ***** válasza:
8%

# 19

Na mivan fiúka, balul sült el a kérdésed, és rád nyomultak? :D

Pedig te csak promózni akartad a hozzád hasonló kockákat :D

2018. jún. 13. 23:45
 20/37 A kérdező kommentje:
19.: sajnálom, de kedves tőled, hogy írtál.
2018. jún. 13. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!