Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szánalmas az olyan nő aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szánalmas az olyan nő aki nem a ferfi belső értékei miatt néz fel rá hanem, hogy mit ért el az életben, milye van?

Figyelt kérdés

Van mikor azt hallom, hogy egy p..sa azon hisztizik, hogy nem érzi magát nőnek, mert a férfire nem tud felnézni. Mondjuk nem azonos szinten vannak.

Döbbenet, hogy ilyen előfordulhat a mai korban.

A felnézés szerintem kölcsönös, ha oda vagyok érte és szeretem, kívánom őt akkor mondhatjuk azt, hogy felnézek rá és, ha kölcsönös akkor ő is.

Mikor egy nő kijelenti azt, hogy felakar nézni a férfira akkor az nem egy tiszta felnézés, hanem az, hogy csak jól akar járni. A normálisabbaktól még sose hallottam ezt a felnézést.

2018. jún. 20. 16:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
96%

Annak erősen köze van a belső értékekhez, hogy mik a tervei az életben, miket szeretne elérni, miket tesz, mit ér el.

Egy naplopó/bűnöző/nyámnyila, komfortzónájából kilépni képtelen embert miért kellene bármibe is nézni, mikor én nem ilyen vagyok?

Köze nincs ennek az anyagiakhoz. Attól is leszek oda érte, hogy a személyiségét tisztelem, szeretem, és ennek része az is, hogy minek szenteli az életét.

2018. jún. 20. 18:42
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem szeretnek lealacsonyodni a szintedre, ne haragudj. Nyilvan o is lat bennem valamit, amiert engem valasztott. Tovabbi jo frocsogest:)
2018. jún. 20. 18:45
 23/28 anonim ***** válasza:
95%

#21 te is az a fajta "csendes-rendes-kedves-jószívű-srác" vagy aki nem érti, hogy miért nem szeretik a felazínes lányok az ő kedves-rendes-jószívű lelkét?

Csak még jobban lejáratod magad. Te vagy totális fogalom zavarban, semmit sem tudsz sem a világról, sem az emberekről. Magadról se sokat.

Nem azért tisztelek valakit, mert szeretem.

Hanem azért (is) kezdem el megszeretni, mert tisztelem.

Az pedig a belső értékeit tükrözi, hogy mik a céljai, mennyit tesz értük, feszegeti a határait.

Ezek olyan erényes tulajdonságokból származnak, mint intelligencia, érdeklődés, igényesség, nyitottság, céltudatosság, szorgalom.

De fordítsuk meg. Miért kellene rád felnézniük? Mert te is felnézel rá? Vagy mert oda vagy érte és szereted? Ezekre bárki képes, de te még ezeket a fogalmakat is ösdzekevered.

2018. jún. 20. 19:07
 24/28 anonim ***** válasza:

Ahogy látom, ez amolyan Darwini kapitalizmus, túlélési ösztön - nyilván a nők olyan férfiakkal ismerkednek, akiken látszik, hogy sikeresek (értsd úgy, olyanok társaságát keresik, így az érzelmi szálak is irántuk alakulnak ki).

Én férfiként el akartam érni valamit az életben (nem felvágásból, csak láttam, hogy nyomorognak a szomszédaink és az az élet nekem elképzelhetetlen volt).

Érettségi után, nulla alaptőkével, feketén, egy nagyvállalkozóhoz mentem melózni, kemény 5 év ingatlankereskedelem volt - nem az a megmutatom a házat az érdeklődőnek oszt megveszi vagy nem... Megvettük a romhalmazt, aztán takarítsam el ahogy tudom, hogy nyereséggel eladjuk "Ne fárassz, old meg ahogy tudod!" stílusban... Egy átlagos napon általában reggel kimentem, ránéztem a házra, hívattam markolót, sitt elszállításra se ismeretség, se fuvaros, nemszámít megoldjuk, markoló elássa 8 méter mélyre, de nem a mi telkünkön, a szomszédén, a felesleges földet meg a telkünkön széthúzza.

5 év után léptem ki, hogy saját vállalkozásom legyen, a pénzen kívül sokkal fontosabb, hogy szereztem önbizalmat, kitartást, tudok beszélni emberekkel, és megtanultam, hogy nincs lehetetlen - csak összecsapom a kezem, és élvezettel megoldom a problémát :)

Amúgy akik suli után elmentek dolgozni ilyen árufeltöltőnek vagy hasonló, még mindig ott tartanak - cigiznek a bolt előtt, valami lecsúszott suttyóval röhögnek agyzsibbasztó vicceken, meg hogy mekkora királyok... most egy ilyen sráccal mégis mit lehet tervezni egy nőnek?!

A másik kategória az elkényeztetett, rendes, kedves, jólelkű gyerek, aki egy villanykörtét sem tud kicserélni, vagy csak halkan dadog ha kérdeznek tőle valamit... szintén nem az álomférfi kategória.

Másrészt a belső értékek / pénzügyi siker szempontból ha egy nőnek a társkeresőn vagy randin azt mondod "munkanélküli vagyok" na akkor ott vége az ismerkedésnek, fura, ugye? :)

27/F

2018. jún. 20. 20:02
 25/28 anonim ***** válasza:
A kettő valahol összefügg.
2018. jún. 20. 20:07
 26/28 anonim ***** válasza:

En senkire nem nezek fel. Max tetszik.

N/35

2018. jún. 20. 20:08
 27/28 anonim ***** válasza:
64%

24-es telitalàlat,teljesen igazad van.

Hoppà nahàt sirànkozók Mr Kifogàsok tessèk meg lehet nèzni amikor valaki cselekszik.

Milyeb èrdekes,nem?

Igen akik nàlunk pl egyetemen se erőltettèk meg magukat èrtsd èn voltam 21 èves,ők voltak màr 29 èvesek,ès nem dolgoztak mondvàn anyuka eltart.

Pedig proginf szakról beszèlek,na ők akik talàn valahol rendszergazdàk vagy árufeltöltők,szívjàk a büdös bagót a közmunkàsokkal,isszàk az ócsó koccintóat vagy a sört.

Erre mit nèzzen fel egy nő?

2018. jún. 20. 20:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Rám felnéznek a nők, 196 cm vagyok.
2018. jún. 21. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!