Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szánalmas az olyan nő aki nem a ferfi belső értékei miatt néz fel rá hanem, hogy mit ért el az életben, milye van?
Van mikor azt hallom, hogy egy p..sa azon hisztizik, hogy nem érzi magát nőnek, mert a férfire nem tud felnézni. Mondjuk nem azonos szinten vannak.
Döbbenet, hogy ilyen előfordulhat a mai korban.
A felnézés szerintem kölcsönös, ha oda vagyok érte és szeretem, kívánom őt akkor mondhatjuk azt, hogy felnézek rá és, ha kölcsönös akkor ő is.
Mikor egy nő kijelenti azt, hogy felakar nézni a férfira akkor az nem egy tiszta felnézés, hanem az, hogy csak jól akar járni. A normálisabbaktól még sose hallottam ezt a felnézést.
Százalékodat dugd fel,pont olyanok tolják akiknem fáj az igazság.
Tudod nem én sírok itt ezen.
Nálam alap,hogy férfiként lépnem kell veled ellentétben,de semmi baj,több nő marad nekem.
Olvasd el előtted író válaszát,inkább gondolkodj el,és tanulj sírás helyett.
"...ha oda vagyok érte és szeretem, kívánom őt akkor mondhatjuk azt, hogy felnézek rá..."
Nem, nem mondhatjuk. Azt se tudod, hogy mit jelent ez a szó. Innentől teljesen értelmetlen a kérdésed.
Az is egy beteg dolog,hogy a nők rögtön wellnesst meg külföldi egyetemre járatott gyereket, autót és házat várnak el... Mit kapsz cserébe?
Amikor ezt ma 2 diplomás is nehezen hozza össze, maximum nyakig hitelből.
Vajon miért szingli a 20-30 év közötti nők 2/3-a? Mert álomvilágban él.
F**z fog azért reggeltől estig igahúzó állatkènt dolgozni 20-30 éven keresztül,hogy ő kényelmesen el legyen 8 órában a házban, autóban és nyaraláson, amiért férfiként kihajtom magam és 50 évesen feldobott a talpam szívinfarktusban.
Szerencsére a barátnőm velem ért egyet. 26/F
A szeretet nem egyenlő a felnézéssel. a szerelem lehet egy irracionális érzelem, láttam már olyan meredek eseteket, de elég megnézni a szeretőket. Nyilván felnéznek a csávóra aki hozzájuk jár d*gni túlóra címen míg a zasszony a gyereket szoptatja.
Én felnézek azokra az emberekre akik intelligensek, keményen dolgoznak, vannak céljaik. De ezzel a többség így van. A férfiaknak is jobban tetszenek azok a nők akiknek van egy céljuk és nem csak egy lukból és szép szájból állnak....
Én szeretnék büszke lenni a páromra, szeretném ha tenne valamit és nem lenne a tipikus magyar besavanyodott fószer aki lehúzza a napi 8-10 órát majd hazavonszolja magát és leül meccset nézni a kanapén hosszú évek során kiült kis helyére.
Szeretem, ha tud olyat mondani amihez én nem feltétlenül értek. Ha meghallgatja az én szakmámhoz, érdeklődési körömhöz tartozó dolgokat és arról is lehet vele társalogni, érdeklődő. De lehet én vagyok a defektes mert a barátaimtól is elvárom azt, hogy intellektuálisan adjanak valamit az életemhez.
És ez amúgy nem szakma függő, vannak nagyon értelmes emberek polgári szakmákkal. Az olyanok találnak is párt. Diplomás, jó szakmával rendelkező barátnőmnek is "kisember" párja van, na de az a pasi lenyűgöző, mindenről lehet vele beszélni, olvasott, dolgos, zseniális pasas. Egyik pillanatban a pszichológiáról beszélsz vele, a következőben felajánlja, hogy megnézi a kocsidban elromlott bigyót.
9
Egyetemista gyerek mellett te csak ne akarjál gyesen,gyeden lenni bogaram.Küzdeni kell a soviniszta elnyomás ellen!
19
Na ezzel így tökéletesen egyetértek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!