Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kétségek közt vergődés vagy 99%-os elutasítás?
Figyelt kérdés
Lányok, ti mit tennétek abban a helyzetben, ha már évek óta tetszik nektek egy fiú, de ezt nem merítek neki bevallani, mert mi van akkor, ha ti nem tetszetek neki. Szóval inkább egész életeteken keresztül azon lennétek, hogy valahogy észrevegyen titeket, és ő maga kezdjen el közeledni, vagy szembesítitek a vallomásotokkal, akkor viszont az is benne van a pakliban, hogy visszautasít, az meg nagyon fájna és egy óriási pofára esés lenne. Voltatok már hasonló helyzetben? Mit tettetek és mi lett a következménye? Mit tehet egy lány, hogyha a szíve egy olyan fiú után fáj, aki nem valószínű, hogy valaha ugyanúgy fogja szeretni? Elengedni egyáltalán nem könnyű...
Szerintem mondd el neki csak óvatosan, mert lehet hogy nagyon sokáig bánni fogod hogy nem tetted meg!
2020. febr. 16. 11:20
2/8 anonim válasza:
Szerintem is célozhatsz rá, hogy szívesen randiznál vele. Nem kell vallomást a nyakába zúdítani, de léphetsz felé. Abból semmi sem lesz, hogy álmodozol titokban.
2020. febr. 16. 11:25
3/8 anonim válasza:
Ez tinidráma, már csak a fogalmazás miatt is. Nem fogsz egész életedben ettől szenvvedni, bárhogy lesz, megnyugodhatsz.
2020. febr. 16. 11:27
4/8 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de én fiúként a gimiben gondolkodtam hasonlóan. Vártam a csodát, hogy majd "úgy jöjjön ki a lépés", hogy bizonyos legyek abban, nem lesz pofáraesés a dologból, majd akkor elhívom a kiszemeltet. Természetesen sose jött ki a lépés... Később már tudja az ember, hogy egy elutasítás nem a világ vége, az élet megy tovább, 2 percig kellemetlen, de ennyi. Sőt, kellő rutinnal az ember egy kicsit még örül is, hogy nincs bizonytalanság, így nem kell több időt pazarolni az illetőre.
32F
2020. febr. 16. 11:46
5/8 anonim válasza:
Férfiként írok, de szerintem a mai világ már annyira felgyorsult, hogy míg te vársz éveket és töröd magad, addig neki már lehet több kapcsolata volt, vagy van, vagy házas, esetleg kiábrándult és nem érdekli már. Elég kicsi az esélye, hogy pont ő lesz neked az igazi. Szerintem ismerkedj másokkal is. 29f
2020. febr. 16. 11:49
6/8 anonim válasza:
Mindkettő rossz döntés lenne. Simán csak hívd el inni valamit, dumálj, közeledj. A nagy vallomásokat felejtsd el. Manapság meg éveket várni, ne viccelj. Van aki hetente más lánnyal kavar, fel kell gyorsulni ha akarsz valamit.
2020. febr. 16. 12:03
7/8 anonim válasza:
Én mondjuk fiú vagyok de ilyen helyzetben mindenképp kezdeményezni kell. Ha vevő rá akkor király a dolog, ha nem vevő akkor kicsit szomorú leszel, de aztán jöhet a következő és nem vergődsz egy hiábavaló ábránd fogáságban évekig. Ez a semmit nem csinálok a lehető legrosszabb amit tehetsz.
2020. febr. 16. 12:42
8/8 anonim válasza:
Feleslegesen ne gyötörd magad.
Találkozz vele, nézd meg, hogy hogyan alakul az egész és nem lesz semmi gond, ha elmodod neki, hogy mi van.
Ha elutasít, akkor ez van. legalább megpróbáltad és nem rágod rajta magad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!