Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora brutálisan aránytalan férfitöbblet Budapesten, amikor az elvileg egy nagyváros, ahova nők is költöznek fel, nem csak férfiak?
Az internetes társkeresőktől eltekintve, kimentem a nagybetűs életbe, ahogy sokan tanácsolták. A város szívében a Jászai környéki nagy szórakozóhelyen tudjátok mi volt? 3-4szer annyi férfi volt, mint nő!
De hogy lehetséges ez, ha egyszer Budapest is egy nagyváros. Ha elmész Nyugaton egy szórakozóhelyre egy metropoliszban, akkor 50-50% a nemek aránya, járnak nők is bulizni. De Budapesten a nők vagy nem járnak bulizni, vagy nincsenek is annyian mint a férfiak.
Budapesten elvileg csodálatos a közbiztonság, elvileg izgalmas buli város is, semmi okuk nincs arra a nőknek hogy otthon üljenek. Szóval akkor nem maradt más, mint hogy óriási nagy a férfitöbblet a 20-as, 30-as korosztályokban?
Akkor miért van 3-4szer annyi férfi Budapest éjszakai életében? Mert hogy ennyi az annyi.
Ha egyszer nincs férfitöbblet, a város biztonságos, akkor miért ül otthon minden nő? Nyugaton miért nem ül otthon minden nő?
Vagy esetleg kiderül, hogy nem ülnek azok otthon, egyszerűen csak nincsenek? Akkor viszont visszakanyarodunk a férfitöbblethez.
Nagyjából ugyanolyan a nemek aránya, csak a pasik a kapcsolatból/házasságból is szeretnének egy laza szexkapcsolatot. A férfiakat egyetlen dolog hajtja és motiválja, az pedig a rendszeres és izgalmas szex. A nőket meg nem. A kapcsolatban lévő nőknek csak elenyésző hányada keres szeretőt, addig a férfiaknak legalább a 60-70%-a, de ha módja lenne rá, akkor 10/9 simán bevállalná titokban.
Úgy meg nehéz p*nához jutni, hogy egy nőre 10-en hajtanak rá, mert feri, tomi, peti, józsi is beszáll a versenybe az asszony szoknyája mellől.
A másik meg az, hogy a nőket nem igazán hajtja a szex, ők jól megválogatják előtte hogy ki lesz a szerencsés befutó a 10 közül.
Mert valószínűleg rossz tapasztalatuk volt ilyen téren és nem járnak a szórakozóhelyekre.
Amúgy milyen korosztályból akarsz ismerkedni?
12es, Kérdző
Kaptál választ a kérdésedre, pl a 4es konkrétan leírja miér tlátod úgy ahogy.
Miért teszed hát fel újra a kérdést lovagolva egy mellékvágányon?
Csak nem azért, mert a kérdés valójában provokáció, de legalábbis egy frusztráció okozta valami?
Egyébként ha meg ismerkedni akarsz, miért a pasikat figyeled?
Ja... csak nem azért, mert nem is ismerkedni akarsz, hanem valójában provokátor vagy?:D
Sosem értettem azokat a férfiakat akik nőt keresnek és társkeresés kapcsán mindig más férfiakról beszélnek.
Én ha nőt akartam, a nőkkel foglalkoztam.
Menj el pl. egy nyelviskolába.
3 évvel ezelőtt jártam, tizen voltunk a csoportban, mind nő volt, egyedül voltam pasi (még a tanár is egy fiatal nő volt).
F/36
17. Ne adjál már tippeket neki! :D Én nyelviskolában csajoztam mindig is, meg egyetemen. Nem voltam egy modell arc, de mindig a nők szúrtak ki maguknak, nekem csak lépnem kellett!
A mai világban extra nagy balfsznak kell lenni ahhoz, hogy ne tudj összehozni magadnak egy nőt!
Csak megkérdezem, hogy pl. a '90-es években mi lett volna a kifogás? Se mobil, se net, se társkeresők, se nagy utazások, se fesztiválok. Nos?
Voltam már német nyelvtanfolyamon. Több férfi volt mint nő ;)
Voltam már salsa órán is, és ott is több volt a férfi. Ahogy az egyik válaszban is írták, sok volt a kiéhezett kanos BME-s meg 40-es férfi aki azt hitte ott majd könnyen lehet ismerkedni.
Kérdező, továbbra is: miért sázmolgatod a férfiakat?
ha ismerkedni akarsz, a nőkkel törődj, ne a férfiakkal.
Ha meg statisztikát szeretnél készíteni, akkor jelentkezz egy ilyen munkakörre, mert ez így elég gyenge módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!