Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten miért ilyen rossz a nemek aránya, annak ellenére hogy nagyváros?
Nem hinném, hogy nem lennének nők, szerintem csak ezeken a helyeken nem érzik jól magukat.
Egy olyan klubban, ahova pasik csajozni járnak, általában sajnos megesik a bedrogozás, a taperolás, a szexuális zaklatás is.
Én mint nő mondom, hogy egy ilyen után százszor is meggondolom, hogy visszamegyek-e oda.
Meg úgy általában, ha valahol nagyrészt pasik vannak, nem érzem magam biztonságban, még akkor se, ha fiú haverokkal mennék le.
Undorító, ahogyan idegen emberekről beszélsz 8-as. És az ilyen van általában a legjobban felháborodva, hogy a kutyának nem kell. Nekik lehet “ocsmány hányadék” a külsejük, neked viszont a belsőd az, nem is tudom melyik a rosszabb.. Ja, de.
Amúgy senki nem próbálja sehol ráerőszakolni ezeket a nőket a szent férfiakra, ez csak nektek a beütésetek. Ha valaki naphosszakat nyavalyog, hogy neki dagadtként/ronda férfiként is a csinos, vékony nő kell, annak bizony le fogják írni, hogy 1, adja lejjebb az elvárásait vagy 2, keressen magához hasonlóan dagadt nőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!