Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Budapesten miért ilyen rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten miért ilyen rossz a nemek aránya, annak ellenére hogy nagyváros?

Figyelt kérdés
Minden nagyvárosban legalább annyi, sok helyen több nő szokott lenni, mert a nagyvárosi élet az a fiatal nőket jobban vonzza. De Budapest sajnos kivétel, ott sokkal több a férfi. Kimész a budapesti éjszakába, és sokkal több férfit látsz. A társkeresőkön úgy szintén. Miért?
2023. aug. 20. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Mert sokunk se nem mozdul ki, hacsak nem muszáj, a társkeresőkön lévő selejt bandától pedig szeretnénk már megkímélni magunkat.
2023. aug. 20. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Elég rendszeresen járok a budapesti éjszakában (meg nappal is..), egyáltalán nem látok sokkal több férfit, mint nőt. 🤷🏼‍♀️
2023. aug. 20. 15:46
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Kezdődik🍿
2023. aug. 20. 15:46
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Nem hinném, hogy nem lennének nők, szerintem csak ezeken a helyeken nem érzik jól magukat.

Egy olyan klubban, ahova pasik csajozni járnak, általában sajnos megesik a bedrogozás, a taperolás, a szexuális zaklatás is.

Én mint nő mondom, hogy egy ilyen után százszor is meggondolom, hogy visszamegyek-e oda.

Meg úgy általában, ha valahol nagyrészt pasik vannak, nem érzem magam biztonságban, még akkor se, ha fiú haverokkal mennék le.

2023. aug. 20. 15:50
 5/12 anonim ***** válasza:
88%
Pont azért, mert a pasik mindenhova a baszhatnékjuk miatt járnak.
2023. aug. 20. 16:09
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
Beszélj a magad nevében selejt. 7éve tinderezek pesten. Nagyon jól megvagyok.
2023. aug. 20. 16:11
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Szar (nem jóképű, esetleg még nem magas) pasiként az sem mentene meg téged, ha egy szigetre tennénk téged 10 pasival és 20 nővel. Akkor is a nők a legjobb pasikhoz mennének, nem hozzád.
2023. aug. 20. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
68%

Undorító, ahogyan idegen emberekről beszélsz 8-as. És az ilyen van általában a legjobban felháborodva, hogy a kutyának nem kell. Nekik lehet “ocsmány hányadék” a külsejük, neked viszont a belsőd az, nem is tudom melyik a rosszabb.. Ja, de.

Amúgy senki nem próbálja sehol ráerőszakolni ezeket a nőket a szent férfiakra, ez csak nektek a beütésetek. Ha valaki naphosszakat nyavalyog, hogy neki dagadtként/ronda férfiként is a csinos, vékony nő kell, annak bizony le fogják írni, hogy 1, adja lejjebb az elvárásait vagy 2, keressen magához hasonlóan dagadt nőt!

2023. aug. 20. 23:17
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
9. Én jóképű férfi vagyok, egyetértek a 8-assal és ettől totál függetlenül kellek viszonylag sok nőnek. Nem az ilyen vélemény és gondolatok miatt nem kell valaki a nőknek, hanem ha nem néz ki jól és nincs pénze. Ha a 8-as csúnya, de elkezdené nyalni a nők seggét, akkor sem kellene egynek sem.
2023. aug. 20. 23:51
 10/12 anonim ***** válasza:
33%
Ja, drága barátom, egy anoním oldalon tudjuk mindenki gazdag, szép, sikeres, fiatal és diplomás, és mindig igaza van.
2023. aug. 21. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!