Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ekkora brutálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora brutálisan aránytalan férfitöbblet Budapesten, amikor az elvileg egy nagyváros, ahova nők is költöznek fel, nem csak férfiak?

Figyelt kérdés

Az internetes társkeresőktől eltekintve, kimentem a nagybetűs életbe, ahogy sokan tanácsolták. A város szívében a Jászai környéki nagy szórakozóhelyen tudjátok mi volt? 3-4szer annyi férfi volt, mint nő!

De hogy lehetséges ez, ha egyszer Budapest is egy nagyváros. Ha elmész Nyugaton egy szórakozóhelyre egy metropoliszban, akkor 50-50% a nemek aránya, járnak nők is bulizni. De Budapesten a nők vagy nem járnak bulizni, vagy nincsenek is annyian mint a férfiak.

Budapesten elvileg csodálatos a közbiztonság, elvileg izgalmas buli város is, semmi okuk nincs arra a nőknek hogy otthon üljenek. Szóval akkor nem maradt más, mint hogy óriási nagy a férfitöbblet a 20-as, 30-as korosztályokban?

2023. szept. 13. 09:37
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
16%
Mert elnyomják a nőket. Nem lehet véletlen, hogy a hajléktalanok körében is durva férfitöbblet van.
2023. szept. 13. 09:42
 2/33 anonim ***** válasza:
87%
Nincs férfitöbblet csak a netes társkeresők és a bulik világában. Menj el társastáncra vagy kulturális rendezvényekre, ott meglátod mennyivel több nő van.
2023. szept. 13. 09:45
 3/33 anonim ***** válasza:
89%

2es, rossz tanács, ugyanis pont ezen felbuzdulva a társastáncos iskolák is tele vannak szingli (jellemzően amúgy 40es) pasikkal.

Kérdező!

Azt ugye tudod, hogy a csajok jellemzően nem társkeresési céllal járnak bulizni, míg a pasik igen?:D

Ha jobb nem-arányt akarsz szórakozóhelyen, akkor ne a Moriba hanem mondjuk a Dobozba menj, ott asszem a lányok ingyen mennek be. Pont azért amit írsz: több férfi megy ilyen helyekre és a helyek így próbálják odacsábítani a csajokat.

Ugyanakkor ez nem azért van mer tnem létezik több csaj a városban, hanem azért, mert a pasiknak az elsődleges ismerkedési hely valamiért a szórakozóhely. Csakhogy a csajok jellemzően nem ismerkedni járnak a szórakozóhelyekre, hanem bulizni. Persze, vannak akik nyitottak az ismerkedésre, de amúgy sajnos elég jellemző az, hogy egy csajtársaság kitalálja, hogy ők most szórakozni mennek, elmennek egy ilyen táncos helyre, abszolút nem akarnak pasizni, de a pasik meg folymatosan jönnek, hogy ismerkednének... miközben ők csak a barátaikkal akarnak táncolni, ennyi.

2023. szept. 13. 10:13
 4/33 anonim ***** válasza:
89%

Egyébként ha anemek arányára vagy kíváncsi, csapd fel a statisztikákat, egy ilyen "odamentem és ezt láttam" jellegű dolgot már évezredekkel ezelőtt sem fogadtak el hiteles információként.

Ha meg ismerkedni akarsz, nincs szükséged annyi scajra mint ahány pasi van.

De a te célod egyértelműen nema z ismerkedés.

2023. szept. 13. 10:14
 5/33 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom. Én még az edzőtermekben is több nőt látok, mint férfit. Menj el csoportos kirándulásokra, túrákra, ott is hemzsegnek a nők. Rossz helyen keresgélsz valószínűleg.
2023. szept. 13. 10:15
 6/33 anonim ***** válasza:
73%
5. Ja. Aerobikon esetleg. Amúgy sztem kb. fele-fele.
2023. szept. 13. 10:17
 7/33 anonim ***** válasza:
66%
6-én funkcionális edzésre járok, még ott is több a nő.
2023. szept. 13. 10:19
 8/33 anonim ***** válasza:
73%
Nincs férfi többlet. Nem járnak annyit bulizni vagy nem jól látod.
2023. szept. 13. 10:26
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok pasi él nagyon magányosan, semmit nem csinálva. Én randizgatok most és ezt látom. Beleragadnak a munka, bolt esetleg edzőterem háromszögbe. Otthon töltik az egész hétvégét, sorozatokat nézve, meg tindert nyomkodva. Maximum a fiatalabb, értsd 30 alatti korosztályban aktívabbak a férfiak, velük lehetnek tele a szórakozóhelyek.
2023. szept. 13. 10:31
 10/33 anonim ***** válasza:
82%

Nincs ffi töbnlet!

A 90% nőcsaló foglalt vagy házas vagy tirpák paraszt vagy szexre megy. Ezek nem ferfiak.

Az értelmes helyes hű komoly pasik elenyésző 10% csak és egy ilyenre ugrik 10 nő is mert nő többlet van!

2023. szept. 13. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!