Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyvárosi vagy vidéki környez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyvárosi vagy vidéki környezetben nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Első blikkre lehet mindenki azt mondaná vidéken, mert alapból sokkal kevesebb a potenciális partner, de ha kicsit mélyebben nézzük, akkor ez árnyaltabb.

Nagyvárosban valószínűleg könnyebb ismerkedni, randizgatni, ugyanakkor tartósan elköteleződni nehezebb, mert a túl sok lehetőség miatt az emberek azt hiszik mindig van jobb is, mint akivel aktualitásan ismerkednek. Erre vannak kutatások is, hogy minél nagyobb a választék, annál nehezebben tudnak dönteni és mindig ott jár a fejekben, de mi lett volna, ha a másikat választom. Vidéken lehet ha kialakul egy párkapcsolat, akkor az egyértelműen tartósabb lesz.

Még az is szempont, hogy mennyire iskolázott valaki, diplomás embereknek nagyvárosban egyértelműen több munkalehetőség van, ezt figyeltem meg a szülővárosomban is (kis megyeszékhely), hogy a 20-40 közti értelmiségi réteg nagyon hiányzik, akik meg ott vannak túlnyomó többségében családosok, férfiakból még vannak egyedülállók, de fiatal nőkből nagyon kevés, ezért is nagy rájuk a kereslet.

2023. jan. 9. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Második blikkre is azt mondanám, hogy vidéken.

Laktam itt is, ott is.

2023. jan. 9. 11:06
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Azért vidéken sem muszáj már egy településen belül keresni. Egy nagyvárosban akár nagyobb távolságok vannak, mint két kisebb település között. Na meg a legtöbb kistelepülésről amúgy is ingáznak az emberek egy nagyobba dolgozni.
2023. jan. 9. 11:13
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Nagy városban a merítési lehetőség nagyobb, de a nők elvárásai is jóval magasabbak. Vidékről viszont elszivárognak az életképesebb, értelmesebb csajok, aki meg ott marad, az a közösségi oldalakon, nagyvárosi ismerőseitől látott életet akarná koppintani, és igyekszik égetni a pénzt (és ezzel villogni). Falun érdemes próbálkozni. A régimódi neveltetésűek között nagyobb a valószínűsége, hogy kifogsz egy szerényebb igényű (de mondjuk emellett szerényebb képességű, alacsonyabb inteligenciájú) klasszikus háziasszony-palántát. Aki nem fél megfogni a seprűt, meg a fakanalat - azaz házias, tud sütni-főzni. De ugyanúgy meg van rá az esély, hogy egy idióta, viselkedészavaros csitrit fogsz ki.

Én egy jó kis husos, csöcsös-faros menyecskét fogtam ki. Süt-főz, házias, dolgozni is eljár (nem várja el, hogy eltartsam, pedig keresek annyit). Igaz nem egy észlény, de dugni azt szeret.

2023. jan. 9. 11:18
 4/12 Hans Pötterman ***** válasza:
67%
Igazából szerintem teljesen mindegy,akinek megy az feltalálja magát bárhol.
2023. jan. 9. 11:35
 5/12 anonim ***** válasza:
40%

5.

Irja ezt egy incel

2023. jan. 9. 11:49
 6/12 Hans Pötterman ***** válasza:
xDD
2023. jan. 9. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Vidéken nehezebb sokkal.
2023. jan. 10. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Vidéken a szakmunkás kategória tud ismerkedni könnyedén. A társkeresők dugig vannak nálunk középfokú végzettségű nőkkel. Aki diplomát szerez, vagy nem találja meg a számítását, az húz Pestre, vagy külföldre, de min. valami megyeszékhelyre.

3 társkeresőn vagyok fenn, mert adok esélyt az élő ismerkedés mellett ennek is. Nagyon durva a felhozatal. Nem vagyok egy felső kat. pasas, de ha vagyonilag nem is, intelligenciában és kulturális igényességben túlmutatok egy kőműves mesteren.

A 35-40 közötti átlagos vidéki nők nincsenek fenn. Vagy kapcsolatban élnek, vagy nem vidéken. Akik normálisan néznek ki, értelmes a leírásuk, nem a vásárlás, óceán a hobbijuk, azok mind budapestiek, esetleg megyeszékhelyen laknak. Amikor még kapcsolatban éltem és Pesten dolgoztam, akkor is azt láttam, hogy a vidéki munkatársnők többségében szépek, vagy legalább átlagosak, akik azért jöttek fel, mert vidéken nulla lehetőségük volt.

Úgyhogy aki vidéken akar normális középkorú nőt, az bizony autózik, nem keveset.

2023. jan. 11. 20:27
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
8-as egyetértek
2023. jan. 12. 07:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Manapság nem tudom de. Valamiért sok vidéki részen régen sok volt a hasonló korú gyerek. Vagyis 2-3hullámban megfigyelhető volt a baby bumm. Ez azt eredményezte ha nem is helybe de max a szomszéd faluba jártak a gyerekek iskolába. Vagyis 2-5faluból 1be. Itt ment a "barátkozás". Közép iskolába már bejártak (felénk 75% egy városba 5%másikba a maradék meg sok felé vagy 16 évesen még 8adikos volt).buszon lehetett ismerkedni, sokan 20-25éves korukra már házasok is voltak,középiskolai szerelmükhöz mentek hozzá. Beköltöztek nagy városba és a falu elsorvadt.

Ha nincs gyerek nem kell védőnő nem kell óvoda óvónénivel ha kevesebben dolgoznak bolt se kell...

2023. jan. 12. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!