Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyvárosi vagy vidéki környezetben nehezebb a társkeresés?
Első blikkre lehet mindenki azt mondaná vidéken, mert alapból sokkal kevesebb a potenciális partner, de ha kicsit mélyebben nézzük, akkor ez árnyaltabb.
Nagyvárosban valószínűleg könnyebb ismerkedni, randizgatni, ugyanakkor tartósan elköteleződni nehezebb, mert a túl sok lehetőség miatt az emberek azt hiszik mindig van jobb is, mint akivel aktualitásan ismerkednek. Erre vannak kutatások is, hogy minél nagyobb a választék, annál nehezebben tudnak dönteni és mindig ott jár a fejekben, de mi lett volna, ha a másikat választom. Vidéken lehet ha kialakul egy párkapcsolat, akkor az egyértelműen tartósabb lesz.
Még az is szempont, hogy mennyire iskolázott valaki, diplomás embereknek nagyvárosban egyértelműen több munkalehetőség van, ezt figyeltem meg a szülővárosomban is (kis megyeszékhely), hogy a 20-40 közti értelmiségi réteg nagyon hiányzik, akik meg ott vannak túlnyomó többségében családosok, férfiakból még vannak egyedülállók, de fiatal nőkből nagyon kevés, ezért is nagy rájuk a kereslet.
10,
Az a gáz, hogy nem csak falun, de már nagyobb városokban is az a helyzet, amit a 8-ban leírtam. A 30-as nők eltűntek a társkeresőből. 45 fölöttiek vannak legtöbben.
#8as pont akartam válaszolni neked is. Igazad van! Most Miskolcon lakom(annyira nem érzem gáznak de ha elmegyek 250kmre más városba akkor rájövök ,hogy igen az.) Társkeresőn 5-10éve feltűnt,hogy nincs középkategória. A 23-28közti nők vagy (több)diplomásak nagyon magas elvárásokkal (ami részben jogos is de én nem akarom megugrani) vagy 8 általános és valami szakmunkás iskolán /gyorstalpalón végig lettek tollva. Ha 1-2 átlagos kűlsejü használható középfokú végzettséggel rendelkező (érettségi +2 év szakma) talpraesett lány regisztrál elviszik mint 2022 őszén a cukrot.
Kivétel az ápoló szakma,sok e.ü ben dolgozó lány/nő házassága gallyra megy,vagy őket csábúlnak el főleg a hosszú éjszakák alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!