Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetemben miért őszintébbek az emberek?
Ha a környezetemben szóba kerül a társkeresés és az elvárások, akkor akármilyen társaságban is vagyok, a többség simán elfogadja a saját nemét érő negatív megjegyzéseket. A férfiak elfogadják, hogy sokszor lustábbak a házimunka terén vagy épp bunkóbbak, a nők pedig elfogadják, hogy szeretik a balhésabb pasikat és sokszor felszínesen választanak.
Ehhez képest ezen az oldalon, ha hasonló témáról van szó, a többség megsértődik és csak túlidealizált elvárásokat ír. Sokan írják pl., hogy a környezetükben a bunkó pasik senkinek sem jönnek be, mégis mindig előkerül ez a téma.
Mi az oka annak, hogy élőben jobban felvállalják az emberek a negatív tulajdonságaikat?
Tudod, itt hiába írják le akár az egész élettörténetüket az emberek, képesek hazugnak nevezni őt, mert a sok degenerált ember magából indul ki.
Hiába írtam le én is csak az igazat, sokszor megkaptam, hogy hazudok, meg milyen mesét írtam le ide. Pl. párommal együtt megnéztük az Alkonyatot, az ő ötlete volt, én már többször megnéztem. Mégis megkaptam, hogy ez csak mese, hogy ilyen nincsen.
Szóval itt az a baj, hogy hiába írsz igazat, akkor se fogják elhinni az emberek.
A szakforrás az mindig igaz, azt itt nem lehet megcáfolni.
A környezeted és a saját tapasztalatod azonban nem fedi a kimondott valóságot. Mert te hiába tapasztalsz valamit, attól még más tapasztalhatja az ellenkezőjét.
Leírhatod a saját tapasztalatodat, de ne lepődj meg, ha más erre rá fog cáfolni.
#3: Van valami ábra arról, hogy a nők és a férfiak mikor a legnépszerűbbek társkeresés terén. Sokan azt sem fogadták el az oldalon. :/
#4: Azok az általános tapasztalatok olyanok, amik a köznyelvben is népszerűek. Pl., hogy a bunkó pasikat szeretik. Ha ez nem általános tapasztalat, akkor miért terjedt el?
"Pl., hogy a bunkó pasikat szeretik.Ha ez nem általános tapasztalat, akkor miért terjedt el?"
Mármint miért terjed el ITT??? Mert sok a rinyagép itt, akik nem lusták változni, csak a nőket hibáztatják a saját sanyarú sorsuk miatt.
Szerinted a valóságban, melyik h..lye p.csa akarna egy agresszív állatot magának?
Írj a ksh-nak, ha konkrét statisztikai adatokat akarsz.
#6: Miért gondolod, hogy csak itt terjedt el? A filmek egy részében is így van megírva a karakter. A rosszfiús, bunkó beütésű srácok sikeressége nem új dolog.
A statisztika szerint minden ötödik nőt ért már családon belüli erőszak.
#8: Arra a mondatra, hogy CSAK ITT fordul elő, igen. A forgatókönyvek is megcáfolják, hogy csak itt fordul elő.
Amúgy hoztam a statisztikai adatokat is. De ott van példának az a rengeteg kérdés, ami arról szól, hogy a kérdező milyen bunkó sráccal van együtt évek óta.
Annál lejjebb már ne, légyszi, hogy kontextusából ragadod ki a mondataim. Köszönöm.
Ezzel annyi baj van, hogy az nem igaz.
Ha azt mondod, a férfiak lusták a házimunkához, és csupa lusta paraszt vesz körül, persze, hogy bólogatnak. De ha olyan férfi van a környezetedben, aki olyan rendet tart a saját lakásában, hogy műteni lehetne nála a konyhakövön, az nem fogja azt mondani, hogy "igen, lusta vagyok".
Neked őszinte az, aki rábólint arra, amit hiszel. Ha én itt vagy élőben őszintén megmondom neked, hogy utálom a bunkó pasikat (de nőket is!), mert mindig összeszorul tőlük a gyomrom, akkor hazugnak mondasz, pedig ez az igazság.
Annyi embert meg nem ismerek, hogy bármilyen következtetést le tudjak vonni bármiből. Plusz azt nem vetted bele, hogy hasonló hasonlót vonzz, tehát lehet, hogy kikent-kifent műmacáéknál ez így van, de én erről nem tudok, mert az én baráti társaságom könyvmoly-fantasy-képregény vonalon mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!