Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha egyszerűen k_rvára irritál a hűtlenség a környezetemben? Hogy tudnám bevenni a leszarom tablettát? 21/L
Bár nem voltam megcsalva, át tudom érezni a helyzetet, az egyik leggusztustalanabb, legférgebb dolognak tartom, amit az egyik ember tehet a másikkal.
Legszívesebben odamennék, és megtépném azt a lányt, aki minden faszba beleül a barátja mellett, és egy baltát állítanék a fejébe annak a fiúnak, aki felhúz minden ringyót a környezetében, miközben van egy normális barátnője.
Természetesen nem csinálok semmit sem, csak őrlődök magamban, nem tesz jót ez a sok idegeskedés. xD
Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom, és le kéne szarnom, de a bizalmam is egyre jobban a 0-hoz konvergál az emberekkel szemben, és hányingerem van, hogy ilyen világban élünk, ahol semmit sem számít egy párkapcsolat vagy a hűség.
Közhely, de igaz: az emberek ilyenek, fogadd el. Nem a te dolgod megváltani a világot, az meg, hogy rájössz, hogy az emberek sz.rok, a felnőtté válás része. :D
Te ne tégy ilyet és bízz benne, hogy ezzel kiérdemelsz egy hasonló pasit.
Hu, hát próbálj tényleg nem szorongani ezen, amúgy megértem miért idegesít, engem már csaltak meg, ráadásul a barátom egy közös ismerőssel, barátnővel csalt meg, és úgy buktak le, hogy buliban a szórakozóhelyre visszamentem, mert ott hagytam valamit, hát ott csókolóztak és ölelkeztek a táncparkett közepén. Iszonyúan megalázva éreztem magam, meg elég sok mindent feladtam, hogy együtt lehessek azzal a gyökérrel.
Akkor én is fizikálisan akartam nekik menni, hála Istennek lefogtak.
Persze én voltam a genyó, mert bántani akartam szegénykét, hát hogy viselkedhet így egy nő? :P
Annyi vigasztalt, hogy azóta is együtt vannak, tehát "megérte" a dolog nekik.
Amúgy meg jó pár monogám srác van, szóval nyugodt lehetsz, annyi, hogy hagyni kell teret a másiknak. De az tény, hogy az emberiség nagy részének nem való a monogámia.
Kérdező nyitó posztja: A stílus kicsit vehemens, de totálisan együtt tudok érezni veled. (én specko átéltem, "áldozat") :) Én már mondjuk nem akarom megváltani a világot, de neked még elnézed a korod miatt! ^.^
Örülök, hogy vannak még akik hasonlóan negatívan gondolkodnak a hűtlenségről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!