Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egyszerűen k_rvára irritál a hűtlenség a környezetemben? Hogy tudnám bevenni a leszarom tablettát? 21/L

Figyelt kérdés

Bár nem voltam megcsalva, át tudom érezni a helyzetet, az egyik leggusztustalanabb, legférgebb dolognak tartom, amit az egyik ember tehet a másikkal.

Legszívesebben odamennék, és megtépném azt a lányt, aki minden faszba beleül a barátja mellett, és egy baltát állítanék a fejébe annak a fiúnak, aki felhúz minden ringyót a környezetében, miközben van egy normális barátnője.

Természetesen nem csinálok semmit sem, csak őrlődök magamban, nem tesz jót ez a sok idegeskedés. xD

Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom, és le kéne szarnom, de a bizalmam is egyre jobban a 0-hoz konvergál az emberekkel szemben, és hányingerem van, hogy ilyen világban élünk, ahol semmit sem számít egy párkapcsolat vagy a hűség.

2017. nov. 27. 21:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már bevettem, és csodálatosan érzem magam. Nem gyűlölök senkit. Már magamat se.
2017. nov. 27. 21:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező, pedig úgy néz ki, nincs más megoldás:

[link]

2017. nov. 27. 21:08
 3/19 anonim ***** válasza:

Közhely, de igaz: az emberek ilyenek, fogadd el. Nem a te dolgod megváltani a világot, az meg, hogy rájössz, hogy az emberek sz.rok, a felnőtté válás része. :D

Te ne tégy ilyet és bízz benne, hogy ezzel kiérdemelsz egy hasonló pasit.

2017. nov. 27. 21:09
 4/19 anonim ***** válasza:
2%
Most neked nem mindegy, kapcsolatba, vagy kapcsolaton kívül szexelnek az emberek? A szex egy élvezeti cikk, mint egy isteni süti. Miért sajnálod az emberektől, vagy irigykedsz?
2017. nov. 27. 21:12
 5/19 anonim ***** válasza:

Hu, hát próbálj tényleg nem szorongani ezen, amúgy megértem miért idegesít, engem már csaltak meg, ráadásul a barátom egy közös ismerőssel, barátnővel csalt meg, és úgy buktak le, hogy buliban a szórakozóhelyre visszamentem, mert ott hagytam valamit, hát ott csókolóztak és ölelkeztek a táncparkett közepén. Iszonyúan megalázva éreztem magam, meg elég sok mindent feladtam, hogy együtt lehessek azzal a gyökérrel.

Akkor én is fizikálisan akartam nekik menni, hála Istennek lefogtak.

Persze én voltam a genyó, mert bántani akartam szegénykét, hát hogy viselkedhet így egy nő? :P

Annyi vigasztalt, hogy azóta is együtt vannak, tehát "megérte" a dolog nekik.

Amúgy meg jó pár monogám srác van, szóval nyugodt lehetsz, annyi, hogy hagyni kell teret a másiknak. De az tény, hogy az emberiség nagy részének nem való a monogámia.

2017. nov. 27. 21:14
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező nyitó posztja: A stílus kicsit vehemens, de totálisan együtt tudok érezni veled. (én specko átéltem, "áldozat") :) Én már mondjuk nem akarom megváltani a világot, de neked még elnézed a korod miatt! ^.^

Örülök, hogy vannak még akik hasonlóan negatívan gondolkodnak a hűtlenségről! :)

2017. nov. 27. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
*elnézem, na :)
2017. nov. 27. 21:23
 8/19 anonim ***** válasza:
2%
Ötös vagyok. Mi a különbség szingliként, vagy kapcsolatban szexelgetni? Semmi különbség, élvezem, vagy nem. Így beszéltek róla, mint valami csodadologról. Simán, egy szükséglet, hogy utána jobban érezze magát az ember. A lényeg, energiát ad másnapra. Az meg igazán mindegy a páromtól, vagy más nőtől kapom.
2017. nov. 27. 21:28
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
#12: Ha neked annyira mindegy, akkor miért nem a pároddal elégíted ki ezt az igényed, és akkor őt sem kellene megaláznod? Neked tuti mindegy, de neki?
2017. nov. 27. 21:32
 10/19 anonim ***** válasza:
3%
Páromnak nem fáj, mivel egyről sem tud. Itthon vagyok, a párommal csinálom, mivel nagyon szeretem. Nők lazán benne vannak, akkor miért hagynám ki bármelyiket, aki jelzi, ő benne van.
2017. nov. 27. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!