Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egyszerűen k_rvára irritál a hűtlenség a környezetemben? Hogy tudnám bevenni a leszarom tablettát? 21/L

Figyelt kérdés

Bár nem voltam megcsalva, át tudom érezni a helyzetet, az egyik leggusztustalanabb, legférgebb dolognak tartom, amit az egyik ember tehet a másikkal.

Legszívesebben odamennék, és megtépném azt a lányt, aki minden faszba beleül a barátja mellett, és egy baltát állítanék a fejébe annak a fiúnak, aki felhúz minden ringyót a környezetében, miközben van egy normális barátnője.

Természetesen nem csinálok semmit sem, csak őrlődök magamban, nem tesz jót ez a sok idegeskedés. xD

Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom, és le kéne szarnom, de a bizalmam is egyre jobban a 0-hoz konvergál az emberekkel szemben, és hányingerem van, hogy ilyen világban élünk, ahol semmit sem számít egy párkapcsolat vagy a hűség.

2017. nov. 27. 21:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Imádkozz a Teremtőhöz, hogy alkosson több ilyen nőt, mint te! Asszem én most megkérem a kezedet. 😉
2017. nov. 27. 21:45
 12/19 anonim ***** válasza:

Olvass utána a miérteknek. Számomra ez a láncbäszás és a megcsalás is két olyan téma, ami miatt nagyon meg tudok undorodni az emberektől, és ez így is volt, mikor először találkoztam vele. Sőt, bár féltékenykedést sosem műveltem a kapcsolatom kárára, minden érettebb kapcsolatomban már megjelent egyfajta rettegés, hogy bármit megteszek, csak ne csaljanak meg. Egyszerűen úgy voltam vele, hogy tényleg történhet bármi, felőlem megverhetnek, elhagyhatnak, fenyegethetnek, csak meg-ne-csaljanak. Mindegy. Aztán valahogy emiatt, és persze más miatt is jött egy olyan motiváció, hogy undor és félelemérzet helyett megpróbálom a témát megérteni.

Viszonylag részletes szakirodalma van a témának, ami sok kérdést is felvet még az emberben, nagyon sok az online elérhető anyag-cikk is, de vannak ezzel foglalkozó könyvek is. Számomra az valamennyire megnyugvást okozott, hogy kicsit megértettem, mi folyik körülöttem, és miért olyan egy illető, amilyen. Nem mondom, hogy el tudom fogadni, vagy valaha le lehet nyomni ezt a torkomon undor nélkül, de az azért elég nagy haladás, hogy nem vált ki belőlem a puszta gondolat negatív érzelmeket és abból, hogy valakit (vagy magamat) nagyon bántanám, ha bekövetkezne, addig már eljutottam, hogy biztos nagyon nehéz lenne a bizalmamat visszanyerni, de hajlandó lennék az illetővel még leülni megbeszélni is a dolgot, és akár ki sem lépnék a kapcsolatból, a én is akaratomon kívül, de valahol hibáztam.

Nagyon nehéz az ember érzelmei helyett bekapcsolni a józan észt, de sok dologban engem ez előrevitt. És ha azt észre is vettem magamon, hogy jobban elszigetelődök emberektől, és magamba tudok fordulni, az is feltűnt, hogy úgy igazán mélységesen már nem tudok senkit elítélni, vagy utálni azért, amit tesz.

Ideje volt már így az egyetem végére, tekintve, hogy olyan területen fogok dolgozni, ahol ez nem elhanyagolható szempont.:)

21N

2017. nov. 27. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:
# 18/20 Miért kéne álmodozni? Van párom, lányom, fiam és rég tudom, a nők egy jó része, sokkal jobban oda van a szexért, mint a pasik. Nem is kell jó pasinak lenni, nem kell sok pénz. Elég, ha úgy és azt mondom, amit a nő hallani szeretne. Mindig van nő, akit egyáltalán nem érdekel, hogy van párom, vagy nincs. Szexelni akarnak és kész.
2017. nov. 27. 22:02
 14/19 anonim ***** válasza:

#5-ös: mond már el kérlek, hogy mindek párkapcsolat, ha más nők után folyik a nyálad? És ha kiderülne, hogy félredugsz a barátnőd hogy reagálna?

Kérdező: érdemben nem tudok mást mondani, csak azt, hogy nekem is undorító, de tényleg nem érdemes rágódnod rajta, mert csak magadnak ártasz vele... :(

2017. nov. 27. 22:03
 15/19 anonim ***** válasza:

# 21

Feltételezzük, hogy nem kamu trollkodás, amit csinálsz (kb. 1%)

Remélem egyszer amikor kinyalod a barátnőd, pár deci "ottfelejtett fehérje" belecsöpög a szádba, igazán megérdemelnéd.

Vagy esetleg kiderülne, hogy édesanyád félrelépése során fogantál meg. Remélem mindkét esetben hasonlóan védelmeznéd ezt az életmódot.

2017. nov. 27. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom, mikor olvastam a második bekezdést, CC-t hallottam a háttérben...:D

https://www.youtube.com/watch?v=gNhN6lT-y5U

2017. nov. 27. 23:24
 17/19 anonim ***** válasza:

>ilyen világban élünk

Nem a világ ilyen, hanem az emberek. Most is, régen is. Ha azt hiszed, régen jobb volt bármi, tévedsz. Egyszerűbb volt, de nem jobb.

Én 2 dolgot tanácsolnék:

1. Ne hidd azt, hogy a megcsalás oka a gonoszság, ne démonizáld a hűtlen embereket. Ez szimpla emberi gyengeség. Őrlődnek a társadalmi elvárások között, félnek a konfliktustól, nem értik sem magukat, sem egymást, sem a kapcsolatot. Sokkal könnyebb félrelépni, mint megoldani a problémákat vagy korrekt módon leszárni. Ők ugyanazokkal a személyes és párkapcsolati problémákkal küzdenek, mint te vagy én, csak nekik nincs eszközük arra, hogy ezeket jól kezeljék. Nem szándékosan cselekszenek aljas módon, hanem nem is ismernek alternatívákat. Sőt, általában még csak nem is aktív szereplői a saját kis történetüknek, csak sodródnak a körülményekkel és keresik a legkevesebb ellenállást, a legkisebb fájdalmat. Nem védem őket, de nem is utálom. Csak sajnálom és mélységesen lenézem.

2. Ne általánosíts, és ne ítélj előre. Kezeld az embereket egyesével. Ne engedd meg magadnak azt, hogy egyetlen tulajdonságra (hűtlen) redukálsz egy teljes emberi személyiséget. Plusz, mindig tudd, hogy van egy rakás értékes, érdekes, király arc, add meg mindenkinek az esélyt, hogy ezt bizonyítsa.

Vagy fogalmazd meg saját magadnak egészen pontosan, hogy mi zavar ezekben. Lehet, hogy nincs racionális oka, és a levezetés közben rájössz, hogy értelmetlen az egész.

2017. nov. 28. 08:58
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

15/17 Ezekkel, nem mondtál újat. Óvatos becslések szerint, akár 20% is lehet, ahol a családban, nem is sejti az apa, hogy vér szerint, nem az övé agyerek. Valóságban, nem tudni, mert ezt nemigen hirdeti egyik nő sem. Valami alapja lehet. Két kollégámnak váláskor, valami gyanús lett és vizsgálatot kért. Kiderült mind két esetben, a sajátnak hitt gyerekhez, vér szerint, semmi közük. Mivel én, nem kértem ilyen jellegű vizsgálatot, lehetséges, hogy vér szerint, apámhoz semmi közöm, vagy a szeretetben nevelt gyermekeim közül egyikhez nekem sincs vér szerint közöm.

"Ott felejtett fehérje" Lehet, nem hiszed, de ismerjük a fürdőszobát:) Máshonnan nézem, randizol egy nővel, jól sikerül, elsőn, másodikon, örömmel csókolózol vele. Honnan tudod, pár napja még nem fuldokolt, szavaddal élve, fehérjébe? Ma, elfogadott, az egyéjszakás, barátság extrákkal, szexkapcsolat és ha egy szexkapcsolat után ment hozzád randizni, mert kéne komoly már??

Miért vagyok régóta nős? Mert, csak is a párom iránt vannak érzéseim, egyfelé haladunk, mindenben kiegészítjük egymást és a szeretkezés is vele tökéletes. Más nők iránt, nincs semmi érzelem. Arra a pár órára örömforrás és feledve. El lehet érte ítélni. Akkor is így élek, így látom a világot. Na és a kérdésből ítélve, rajtam kívül, még jó páran. Különben, értelmét vesztené a kérdés.

2017. nov. 28. 09:48
 19/19 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele anno,mindig.És sajnos bevonzottam...:(

Lehet benne valami, hogy amitől félsz ,be is következik.Nem szabad bevonódnod, átélned.Lehet,h sokan hülyeségnek tartják, de van benne valami.

Mindig megtörténik velem, amitől tartok.Nem vagyok már tini, úgyhogy tapasztalatból írom.

2017. nov. 28. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!