Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy amerikai realityben a milliomos pasiját megcsalta a barátnője egy hajléktalannal. Szerintetek mi visz rá egy nőt arra, hogy ilyet tegyen?
A Hűtlen házastársak(Cheaters) c. műsor egyik epizódjában volt egy ilyen sztori. A pasi full gazdag volt, a nője viszont összegabalyodott egy homlesszel, aki egy elhagyott gyártelepen lakott egy kalyibában. Egyszer úgy akarta a csajt lenyűgözni, hogy a kukából túrt neki egy bundát, és feladta rá - a nő meg elolvadt a gesztustól:)
A milliomos pasi felkereste a stábot, hogy buktassák le a nőjét, mert ő már egy ideje gyanította, hogy az félrelép. Ez be is igazolódott, nyomoztak utána, megfigyelték, majd az alkalmas pillanatban lecsaptak rájuk, a gazdag pasival együtt(aki rendesen el volt képedve, hogy egy homlesz lett a vetélytársa). Akkor is éppen a kunyhóban kupakoltak, az ágyból lettek meztelenül kiráncigálva, hogy színt valljanak:)
A nő közhelyesnek mondható indokkal jött, hogy azért tette, mert a pasija már régóta nem törődött vele, azt gondolta, hogy őt pénzen meg lehet venni. A hajléktalan fickó meg odaadó volt, és tényleg szerette - végül vele is maradt. A pénzes koma meg csalódottan ment el a helyszínről.
Szerintetek létezhet ilyen akár nálunk is? Hogy a jólétben, de érzelmi sivárságban élő nő félrelép egy szegény, de szerelmet nyújtani tudó férfival? Tényleg ennyire fontos a nőknek a törődés, a szerelem, hogy a gazdagságról is hajlandóak lemondani miatta adott helyzetben?
Mit gondoltok erről? Esetleg tudtok hasonló megtörtént eset(ek)ről a környezetetekben?
"Szerintetek mi visz rá egy nőt arra, hogy ilyet tegyen?"
Talán a rendező? Esetleg még a producert tudom elképzelni.
Az, hogy azért az epizódért is kaptak egy halom pénzt lol, elnehiddmár :D
Kis Piró nem kap fizetést a tévétől, ha lefekszik egy "hajléktalannal"
Jah, persze.
Black Friday-kor is milyen indulatok vannak, pedig csak 20 ezerrel olcsóbb a TV.
Akkor szerinted?
Hajléktalannal nem volt dolgom, de nekem is volt párom, akit otthagytam a pénzeskedése miatt olyanért, aki törődött is velem. Folyamatosan kimászkált hetekre-hónapokra külföldre, ha találkoztunk, telefonálgatott meg fontoskodott, folyamatosan idegroncs volt, ha szóltam neki, hogy hagyja, akkor hisztis voltam, engem ezekért nem fog soha a büdös életben kárpótolni a pénz. A másik meg meghívott egy olcsó kávéra, de ezen kívül nekem adta mindenét, amije van, a titkaival, a figyelmével, az idejével, a szeretetével, a tudásával...
Az igazi csillagokat lehozni lehet, nem megvenni, de ezt egy (sztereotip értelemben vett) tuskó, karrierista BMW-s sosem fogja fel, csak a saját vackaiba szerelmes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!