Az amerikai "Legyen Ön is Milliomos" tényleg ilyen egyszerű?
Üdv!
Valamelyik nap egy népszerű facebookos oldal kitette, hogy az első nyertese a legyen ön is milliomosnak az utolsó kérdés előtt használt csak telefonos segítséget. Azt is arra, hogy közölje apjával, hamarosan nyerni fog 1 millió dollárt.
Na gondoltam ez érdekes lesz, megnézem a teljes adást, biztosan nagyon okos és magabiztos az emberke stb. Nem vitatom, hogy okos vagy művelt-e, de az a 15 kérdés mi volt? Angolom nem tökéletes sajnos de a kérdések nagy részét így is tudtam értelmezni és válaszolni rájuk.
Pl kb a 12. kérdés környékén, volt egy ilyen, hogy "melyik mitológiai állat éled újra a hamvaiból?"
Emlékszem, mikor kisebb voltam sokat néztem az itthoni legyen ön is milliomost, és voltak kifejezetten nehéz kérdések.
Több amerikai adást én sem láttam, ha lesz időm majd megnézek párat.
Ami most még hirtelen eszembe jutott, volt egy kérdése, szintén a 10. után valamikor, hogy;
"melyik vallás nem monoteista?" és akkor ott volt, hogy keresztény, iszlám, hindu, judeizmus. Na most ezeket nagyjából 9. osztályban tanítják történelemből vagy hittanból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!