Ha valaki ebben a helyzetben M. o-on milliomos (forint viszonylatban) az annyinak felel meg mintha Amerikában egy Amerikai lenne dollár milliomos?
jó, de itt nehezebben jön össze nem? ott meg egy átlag embernek is lehet 250 ezer dolláros megtakarítása, egy felsővezetőnek meg milliója.
dollárba.
Hát azért annyira nem.
Én most kezdtem el nézni a Breaking Bad című sorozatot és azért nem annyira rózsás a helyzet, hogy bárkinek lehet 250 ezer dolcsija.
"Hát azért annyira nem.
Én most kezdtem el nézni a Breaking Bad című sorozatot és azért nem annyira rózsás a helyzet, hogy bárkinek lehet 250 ezer dolcsija."
Simán lehet, ott ez nem nagy szó. Átlagfizu nettósítva 1800-2200 $, ergo ha mondjuk a munkavállaló a szüleinél lakik (egyre többen teszik ezt, 30-40 éves "gyerekek" élnek saját család nélkül a szüleiknél) 250/2 = 125 munkanap alatt összejön a negyedmillió dollár. Feltéve ugye, hogy nem költ semmit belőle. Mivel ez nem túl reális, mondhatjuk azt, hogy ha a lakhatásod fizetik, vagy saját teljesjogú lakásod van, akkor olyan 2 , 2,5 év alatt lehet a nagyátlagnak simán, megerőltetés nélkül eljutni a 250 000 dolláros "álomcélig" -már ha ez a cél- , ami valóban, idehaza átváltva forintba kereken 55 000 000 FT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!