Néztem a Forbes-t, a leggazdagabb embereket stb. de arab olajsejkek sehol nem voltak, pedig ők is nagyon gazdagok. De akkro miért?
egy anekdota a kérdésedre válaszolva..
...valahol, mondjuk Angliában, egy magánerdőben megbúvó óriási kastély földszinti dohányzótermében ül egy fazon és a neje a kandalló előtt, a férfi olvassa a Times-t....nézd anyukám, megjelent a lista a világ leggazdagabb embereiről..!..
..és?.. mi rajta vagyunk? -nem drágám, olyan kínos lenne, hogy a szaúdi király csak másodikként állna jóval mögöttünk...
..inkább szóltam a megfelelő embernek.intézkedett. jobb a békesség.
Nem Forbes..
...a rádióban meséli a leggazdagabb magyarok című kiadvány főszerkesztője(még évekkel ezelőtt) hogy kedvesen megkérte egy ember, legyenszíves őt lefelejteni a listáról...
-miért, hanyadik lett volna?
-no komment..
-és?
-és..és.. nem vele kezdődik a lista...már nem is tudom ki volt az..
-???
szeretnék nyugodtan aludni.
Nem Forbes..
...a rádióban meséli a leggazdagabb magyarok című kiadvány főszerkesztője(még évekkel ezelőtt) hogy kedvesen megkérte egy ember, legyenszíves őt lefelejteni a listáról...
-miért, hanyadik lett volna?
-no komment..
-és?
-és..és.. nem vele kezdődik a lista...már nem is tudom ki volt az..
-???
-szeretnék nyugodtan aludni, megaztán gyerekeim is vannak.
Nem pontos a szöveg, de a lényeg benne van.
eEz igaz, de inkább a háttérben marad némelyik,kevesebb a gondja. Ja, és nem cezaromániás, vagy exhibicionista.
Nem egyformák a nagyon gazdagok sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!