Az arabok minden arab nyelvű/származású embert ugyan úgy kedvelnek?
Például egy egyiptomi ugyan olyan örömmel fogad egy szírt mintha egy másik egyiptomival futna össze?Mert én úgy látom,hogy nekik csak "arab-arab" és akkor barátok vagyunk.
Vagy akadnak ellenétek arab és arab között is?Mert mondjuk érdekes lenne ha összetalálkoznánk egy szlovákkal Amerikában és testvérként üdvözölném -még akkor is ha először találkoztunk.
A magyarok minden magyar anyanyelvű/származású embert ugyanúgy kedvelnek? Ezen gondolkodj el egy kicsit...
Ne általánosíts már ennyire, légyszi!
2-es vagyok.
Nem a nyugati elnyomókkal, hanem Izraellel szemben lépett vissza Egyiptom, amiért a környező arab országokkal ellentétbe került. Bocs a hibáért, rég olvastam erről.
Mindenesetre az UTOLSO 50 EVBEN kb szazezerszer tobb arab halt meg (foleg gyerek!) arab-arab konfliktusban, mint arab-izraeli konfliktusban.
Tegnap pld Sziriaban a kormany es a felkelok kozti viszalyban 300 halott, koztuk TOBB MINT A FELE GYEREK!
Viszont ha ide, európába bekerülnek a muszlim férfiak, akárki, akárhonnan, testvérnek nevezik egymást, megvan a közös nyelv, tudnak beszélni, hasonló életet élnek általában, tehát az alap mindig megvan a társalgásra. Onnantól egyénfüggő a dolog. Tehát az algír szívesen beszél az egyiptomival, líbiaival, sőt, bármi más arabbal, szeretnek "férfiaskodni" :) vagyis félrevonulni és külön csoportéletet élni, nőmentesen, és akkor aztán jól érzik magukat! :)
Ezen felül az ellentét mindenhol jelen van, egyértelmű, ez már csak a személyes kapcsolatok alapján történhet. Még egyszer mondom, ez az európába bevándolrókra vonatkozik, nem az ők otthoni dolgaikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!