Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy amerikai realityben a milliomos pasiját megcsalta a barátnője egy hajléktalannal. Szerintetek mi visz rá egy nőt arra, hogy ilyet tegyen?

Figyelt kérdés

A Hűtlen házastársak(Cheaters) c. műsor egyik epizódjában volt egy ilyen sztori. A pasi full gazdag volt, a nője viszont összegabalyodott egy homlesszel, aki egy elhagyott gyártelepen lakott egy kalyibában. Egyszer úgy akarta a csajt lenyűgözni, hogy a kukából túrt neki egy bundát, és feladta rá - a nő meg elolvadt a gesztustól:)

A milliomos pasi felkereste a stábot, hogy buktassák le a nőjét, mert ő már egy ideje gyanította, hogy az félrelép. Ez be is igazolódott, nyomoztak utána, megfigyelték, majd az alkalmas pillanatban lecsaptak rájuk, a gazdag pasival együtt(aki rendesen el volt képedve, hogy egy homlesz lett a vetélytársa). Akkor is éppen a kunyhóban kupakoltak, az ágyból lettek meztelenül kiráncigálva, hogy színt valljanak:)

A nő közhelyesnek mondható indokkal jött, hogy azért tette, mert a pasija már régóta nem törődött vele, azt gondolta, hogy őt pénzen meg lehet venni. A hajléktalan fickó meg odaadó volt, és tényleg szerette - végül vele is maradt. A pénzes koma meg csalódottan ment el a helyszínről.

Szerintetek létezhet ilyen akár nálunk is? Hogy a jólétben, de érzelmi sivárságban élő nő félrelép egy szegény, de szerelmet nyújtani tudó férfival? Tényleg ennyire fontos a nőknek a törődés, a szerelem, hogy a gazdagságról is hajlandóak lemondani miatta adott helyzetben?

Mit gondoltok erről? Esetleg tudtok hasonló megtörtént eset(ek)ről a környezetetekben?

2017. júl. 5. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért egy realitynél én kétkedéssel kezelném, hogy mennyire valóság és mennyire megrendezett.

Én azt látom, hogy az ilyen multimilliomosok női az esetek nagy százalékában nem dobnák oda a pénzt, de attól simán félrelépnek egy csóróbbal, ha az jobb az ágyban, jobban néz ki, akár törődőbb stb., mint a pasi.

2017. júl. 5. 14:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, ezek szerint a Jean Claude Van Damme-filmek meg a Gyanú árnyékában, Éjjel-Nappal Budapest részek is mind igazak? Ennyire ne legyél már bárgyú... van az a pénz, amiért az ember simán bevállal egy sallert. Az meg a másik, hogy baromi jól el lehet színészkedni úgy egy bunyót, hogy feleannyira nem sértik fel egymás testét, mint ahogyan tűnik.
2017. júl. 5. 14:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Általánosságban el lehet mondani, hogy amikor egy kapcsolatban a férfi lép félre, azért teszi, mert nem kap otthon elég szexet, amikor a nő lép félre, azért teszi, mert nem kap otthon elég szeretetet. Mindent képesek kockára tenni azért, hogy megkapják azt, amit otthon nem, függetlenül attól, hogy ettől a hiányosságtól eltekintve mennyire szeretik a párjukat.
2017. júl. 5. 18:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Huhh azt a részt én is láttam 😄 Most is pont ezt a műsort néztem, de tényleg olyanok vannak, hogy én nem vagyok 100%-ig meggyőződve arról, hogy ez valóságos és nem csak megjatsszak-e. Erős a gyanúm, hogy jó pénzért ezt csak elszínészkedik. Mostani részben is pl olyan volt h a csávó elvileg párhuzamos eletet él, megkérte a barátnője kezét, de mellette volt egy szeretője, akinek szinten megkérte a kezet és az anyakönyvvezetőnel buktattak le őket... :DD Ez elég meredek, én nem tudom elhinni, h ez mind valóság.
2017. júl. 5. 22:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Főleg azért, mert mást az engedélye nélkül filmre venni bűncselekmény. És gondolom, ha tényleg 100%-ig igaz lenne minden, amit bemutatnak, akkor a megcsalók nem szívesen mutogatnák ország-világ előtt, hogy ők bizony erkölcstelen jellemgyenge emberek (főleg mert soknak az állásába és a professzionális életébe is kerülhet). Ha tényleg igaz lenne, akkor annyian perelnék őket, hogy nem menne a műsor és a gatyájuk is rámenne.
2017. júl. 6. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!