Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A környezetemben miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A környezetemben miért csak ez a társkeresési probléma jellemző a nőkre?

Figyelt kérdés

A környezetemben amikor egy lány ismerősöm mesél a társkeresési gondjairól, akkor szinte kivétel nélkül arról van szó, hogy olyan sráccal akarnak összejönni, akivel nem megy a dolog. Pár kivételtől eltekintve mindig arról van szó, hogy egy nagyon jó pasiért vannak oda, aki csak szexet akar tőlük. Más jellegű problémáról alig hallok. Ezekről a srácokról hamar lejön mindenkinek, hogy csak szexet akarnak, de a lányok 10-ből 9-szer simán belemennek és azt hiszik, hogy több lesz a dologból. Újra és újra ugyanezt csinálják és nem esik le nekik, hogy ez nem így működik.

A húszas korosztályról van szó és ugyanúgy ezt látom a visszafogottabb lányoknál is.

Ehhez jön a helyzet dilemmája is: Ezt a szintet én is tudom hozni, de komolyabb kapcsolatot kerestem. Tegyek le róla 30-40 éves koromig?

2018. jún. 28. 14:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"ezt látom a visszafogottabb lányoknál is"

A visszafogottabb lányok is - kapaszkodj meg - ugyanúgy működnek, mint a nem visszafogott lányok, legalábbis a vágyaikat,ösztöneiket tekintve. Ennek ellenére még mindig velük van nagyobb esélyed működő kapcsolatot kialakítani. Nem könnyű, de senki sem mondta, hogy az lesz. A társkeresés is olyan dolog, hogy időt,energiát (pénzt) követel, néha talán túl sokat is, néha meg szerencsés az ember. Ez van, menni kell tovább, próbálgatni minél többet, egyszer majd sikerül.

2018. jún. 28. 14:35
 2/12 anonim ***** válasza:
17%
Ez tényleg így van! 30 As korukra már a szemüveges hoki Géza is megfelel majd nekik..
2018. jún. 28. 14:39
 3/12 A kérdező kommentje:

#1: Azért emeltem ki a visszafogottságot, mert sokszor az a sablonválasz erre, hogy biztos csak plázacicáknál próbálkozom. De egyetértek.

A nagyobb esélytől tartok. Visszafogott lányoknál jellemző, hogy amint lesz egy jó kapcsolatuk és növekszik az önbizalmuk, rájuk jön a pasizás. Futottam már bele én is ilyenbe.

#2: Ezt azért nem mondanám.

2018. jún. 28. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Elozo, pont forditva, 20 evesen johet barki, kesobb egyre tobb az igeny.
2018. jún. 28. 14:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Wizard xy: Eddig hány barátnőd volt?
2018. jún. 28. 14:52
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Mert a nőknek úgy nagy probléma a társkeresés, hogy ők nem kellenek 1 álompasinak. Amellett másik 9-nek meg kellenének, akikre ők magasról tesznek. Ilyenkor jön, hogy jajj én nem kellek senkinek idézetek az üzenőfalon...
2018. jún. 28. 15:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Áh, hagyjad ezt h negatív dolgokra fókuszálsz. Igen így van, ez a vonzódás biológia, nyerő pasi mellett erzik igazán jó nőnek magukat, de párhuzamosan van egy világ amikor férfi és nő között kialakul a szimpatia , és abból lehet szerelem, szeret is. Nézd meg a párokat, akikk boldogok, nem mind szuper kinézetű, mégis van párjuk, mégis jól elvannak. Egy részük lehet csak kifele látszik boldognak, a másik részük az, szóval negativ teóriák megdőlnek. Mindenkinél az működik amiben hisz! Oda küldi a sok energiát!;)
2018. jún. 28. 15:47
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Egyetértek. Én is mindig ezt hallom, hogy nincs egy rendes pasi sem, mindenki csak dugni akar.
2018. jún. 28. 16:22
 9/12 anonim ***** válasza:
53%
Talán ha nem éretlen kislányoknál próbálkoznál (legalábbis abból sem az agyatlan fajtából) , hanem NŐKnél, nem lennének ilyen problémáid. Vagy náluk már nem ütöd meg a mércét? Ezen törd a buksid rinyálás helyett. Szívesen.
2018. jún. 28. 17:50
 10/12 A kérdező kommentje:

#6: Ezt a nem kellek senkinek szöveget rengetegszer hallottam olyan nőktől, akikre nem volt igaz. Miért jellemző ennyire ez a hozzáállás?

#7: Ilyen kialakult vonzódásból alig láttam. Gimiben inkább, utána szinte egyáltalán nem. A felek elsőre bejöttek egymásnak külsőre, aztán lett valami vagy sem.

Kétlem, hogy mindenkivel az történne, amiben hisz. Azt hittem, hogy korrektebbek az emberek a kapcsolatokban, de nem ezt tapasztaltam. :(

#8: Ezt is sokszor hallom.

#9: Vennéd a fáradtságot, hogy felfogd a kérdést, ha már elolvastad? Nem azt írtam, hogy azokról van csak szó, akiknél próbálkozom. A környezetemről van szó, ami a nagy számok törvénye alapján még akkor sem állhatna csak éretlen kislányokból, ha ezt akarnám. Attól meg csak vicces lesz valami, hogy NAGYBETŰVEL ÍROD.

Rinyálást eddig a kérdésnél egyedül te csináltál. Máskor gondolkozhatsz is, ha válaszolsz. Nem csak a frusztrációd kéne levezetni az oldalon. Szívesen.

2018. jún. 28. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!