Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetemben miért csak ez a társkeresési probléma jellemző a nőkre?
A környezetemben amikor egy lány ismerősöm mesél a társkeresési gondjairól, akkor szinte kivétel nélkül arról van szó, hogy olyan sráccal akarnak összejönni, akivel nem megy a dolog. Pár kivételtől eltekintve mindig arról van szó, hogy egy nagyon jó pasiért vannak oda, aki csak szexet akar tőlük. Más jellegű problémáról alig hallok. Ezekről a srácokról hamar lejön mindenkinek, hogy csak szexet akarnak, de a lányok 10-ből 9-szer simán belemennek és azt hiszik, hogy több lesz a dologból. Újra és újra ugyanezt csinálják és nem esik le nekik, hogy ez nem így működik.
A húszas korosztályról van szó és ugyanúgy ezt látom a visszafogottabb lányoknál is.
Ehhez jön a helyzet dilemmája is: Ezt a szintet én is tudom hozni, de komolyabb kapcsolatot kerestem. Tegyek le róla 30-40 éves koromig?
"ezt látom a visszafogottabb lányoknál is"
A visszafogottabb lányok is - kapaszkodj meg - ugyanúgy működnek, mint a nem visszafogott lányok, legalábbis a vágyaikat,ösztöneiket tekintve. Ennek ellenére még mindig velük van nagyobb esélyed működő kapcsolatot kialakítani. Nem könnyű, de senki sem mondta, hogy az lesz. A társkeresés is olyan dolog, hogy időt,energiát (pénzt) követel, néha talán túl sokat is, néha meg szerencsés az ember. Ez van, menni kell tovább, próbálgatni minél többet, egyszer majd sikerül.
#1: Azért emeltem ki a visszafogottságot, mert sokszor az a sablonválasz erre, hogy biztos csak plázacicáknál próbálkozom. De egyetértek.
A nagyobb esélytől tartok. Visszafogott lányoknál jellemző, hogy amint lesz egy jó kapcsolatuk és növekszik az önbizalmuk, rájuk jön a pasizás. Futottam már bele én is ilyenbe.
#2: Ezt azért nem mondanám.
#6: Ezt a nem kellek senkinek szöveget rengetegszer hallottam olyan nőktől, akikre nem volt igaz. Miért jellemző ennyire ez a hozzáállás?
#7: Ilyen kialakult vonzódásból alig láttam. Gimiben inkább, utána szinte egyáltalán nem. A felek elsőre bejöttek egymásnak külsőre, aztán lett valami vagy sem.
Kétlem, hogy mindenkivel az történne, amiben hisz. Azt hittem, hogy korrektebbek az emberek a kapcsolatokban, de nem ezt tapasztaltam. :(
#8: Ezt is sokszor hallom.
#9: Vennéd a fáradtságot, hogy felfogd a kérdést, ha már elolvastad? Nem azt írtam, hogy azokról van csak szó, akiknél próbálkozom. A környezetemről van szó, ami a nagy számok törvénye alapján még akkor sem állhatna csak éretlen kislányokból, ha ezt akarnám. Attól meg csak vicces lesz valami, hogy NAGYBETŰVEL ÍROD.
Rinyálást eddig a kérdésnél egyedül te csináltál. Máskor gondolkozhatsz is, ha válaszolsz. Nem csak a frusztrációd kéne levezetni az oldalon. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!