Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A környezetemben miért csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A környezetemben miért csak ez a társkeresési probléma jellemző a nőkre?

Figyelt kérdés

A környezetemben amikor egy lány ismerősöm mesél a társkeresési gondjairól, akkor szinte kivétel nélkül arról van szó, hogy olyan sráccal akarnak összejönni, akivel nem megy a dolog. Pár kivételtől eltekintve mindig arról van szó, hogy egy nagyon jó pasiért vannak oda, aki csak szexet akar tőlük. Más jellegű problémáról alig hallok. Ezekről a srácokról hamar lejön mindenkinek, hogy csak szexet akarnak, de a lányok 10-ből 9-szer simán belemennek és azt hiszik, hogy több lesz a dologból. Újra és újra ugyanezt csinálják és nem esik le nekik, hogy ez nem így működik.

A húszas korosztályról van szó és ugyanúgy ezt látom a visszafogottabb lányoknál is.

Ehhez jön a helyzet dilemmája is: Ezt a szintet én is tudom hozni, de komolyabb kapcsolatot kerestem. Tegyek le róla 30-40 éves koromig?

2018. jún. 28. 14:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
65%
Én is ugyanezt làttom mint a kérdező! Az egyszerűnek látszó átlag csajok is azt szeretnék ha 10/10 es pasi őket válassza. De nem lesz így! Közben ők 100 ával utasítják el az amúgy nem átlag alatti , hanem teljesen átlag pasasokat.
2018. jún. 29. 02:27
 12/12 anonim ***** válasza:
93%
Nekem meg általában pont az átlagos, rendes srácok jönnek be, de köztük is egyre több az olyan, aki csak a szexre hajt vagy szexkapcsolatot szeretne. Egyre nehezebb a huszonéves korosztályban olyan embert találni, aki komoly kapcsolatot szeretne.
2018. jún. 29. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!