Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz az elkötelezōdés manapság?
Mert nehéz kifogni. Én is internetem ismertem meg a mostani párom. Nem Magyarországon él. (Felvidék)
Persze szeretek utazni, hisz mindig hiányzik. :)
Szóval inkább úgy írnám, nagyon ritka.
23/N
Szerintem TŐLED menekülnek.
Férfiként én mindig is szerettem volna elköteleződni, de a legtöbb csajom erre alkalmatlan volt. Szerencsére a mostani párommal nincs ilyen probléma.
5,7
Látszik is mi benned a hiba. Másokat ítélsz, ismeretség nélkül.
Igazán felnőtt ember lehetsz.. ja nem. :)
Mondjuk annyit megjegyeznék, hogy 27 évesen miért tartod magad lánynak? Ez azért eléggé érdekes. 4-es válaszoló vagyok.
Mondjuk itt akkor kérdés, nem vagy érett? Mert 20+ felett már bőven nő mindenki, talán fejben is.
8. Itt egyedül te vagy az, aki ítélkezik, méghozzá felettem. Kérlek mutass rá, mely kommentemben ítélkeztem én mások felett.
Amire gondolhatsz, az egyedül az az állításom lehet, miszerint SZERINTEM a kérdezőtől menekülnek. Na bumm! Hát ez kérlekszépen egy vélemény, és fenntartom a tévedés jogát, erre utal a magyar nyelvben használatos "szerintem" szó. Engedd meg, hogy mint opció, lehetőség felvessem ezen lehetőséget is a sok közül.
Most mondd meg, őszintén, komolyan én vagyok ezzel a kommenttel itt a gyakori réme, a redfleges csávó? Nincs kibe belekötnöd? Mert ha igen, akkor itt nem én vagyok az egyetlen "nem felnőtt".
Ami a tökélyt illeti, velem ellentétben itt kizárólag te gondolod magad tökéletesnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!