Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz az elkötelez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz az elkötelezōdés manapság?

Figyelt kérdés
27L vagyok, szeretnek velem lenni azok a férfiak, akikkel valaha találkozok, de menekülnek a komoly kapcsolat elōl. Nem értem. Férfiaktól(bár ez ritkább) ugyanezt hallom vissza, hogy a nōk nem akarnak semmit

2023. szept. 11. 07:59
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
78%
Passz, én nőknél tapasztalom ezt.
2023. szept. 11. 08:15
 2/39 anonim ***** válasza:
91%
27 vagyok és ugyanez van velem. Sok pasinak bejövök, de évek óta nem volt pár hónapnál hosszabb kapcsolatom. Vagy csak kaland lesz, vagy elhagynak másért, aztán azt is dobják 2 hónap után, vagy más okból van szakítás, leginkább mert egyik sem képes manapság alkalmazkodni - de azt látom, hogy ezek a pasik azóta is szinglik, tehát nem velem lehet a baj. Mondjuk miért is lenne, nincs mentális betegségem, nem vagyok aranyásó, életvidám törődő természetem van, sportos vagyok stb. Szerintem kergetik a tökéletes ideát, aki nem létezik. Vagy csak annyira élvezik a szingli létet, hogy amint komolyabbra fordulna a dolog, kihátrálnak és mennek a következőre.
2023. szept. 11. 08:32
 3/39 anonim ***** válasza:
90%
Mert sok a lehetoseg
2023. szept. 11. 08:37
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Mert nehéz kifogni. Én is internetem ismertem meg a mostani párom. Nem Magyarországon él. (Felvidék)

Persze szeretek utazni, hisz mindig hiányzik. :)

Szóval inkább úgy írnám, nagyon ritka.

23/N

2023. szept. 11. 08:41
 5/39 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem TŐLED menekülnek.

Férfiként én mindig is szerettem volna elköteleződni, de a legtöbb csajom erre alkalmatlan volt. Szerencsére a mostani párommal nincs ilyen probléma.

2023. szept. 11. 08:44
 6/39 anonim ***** válasza:
86%
#5 na te is tipikus red flag vagy XD Veled biztos semmi hiba nem volt, az exeid voltak mindenért a hibások. Minden faszi tökéletesnek hiszi magát.
2023. szept. 11. 08:53
 7/39 anonim ***** válasza:
11%
6. Köszönöm megjegyzésed, észrevételed. Mint mondtam, jelenleg nincs ilyen problémám, mivel megtaláltam a számomra ideális párt, de persze te biztosan nagyon jól ismersz látatlanul, hogy levontad ezt a következtetést. Bennem is voltak hibák, sőt, képzeld, mai napig vannak hibáim, mert nem vagyok tökéletes. Na bumm!
2023. szept. 11. 08:56
 8/39 anonim ***** válasza:
75%

5,7

Látszik is mi benned a hiba. Másokat ítélsz, ismeretség nélkül.

Igazán felnőtt ember lehetsz.. ja nem. :)

2023. szept. 11. 09:07
 9/39 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk annyit megjegyeznék, hogy 27 évesen miért tartod magad lánynak? Ez azért eléggé érdekes. 4-es válaszoló vagyok.

Mondjuk itt akkor kérdés, nem vagy érett? Mert 20+ felett már bőven nő mindenki, talán fejben is.

2023. szept. 11. 09:08
 10/39 anonim ***** válasza:
30%

8. Itt egyedül te vagy az, aki ítélkezik, méghozzá felettem. Kérlek mutass rá, mely kommentemben ítélkeztem én mások felett.

Amire gondolhatsz, az egyedül az az állításom lehet, miszerint SZERINTEM a kérdezőtől menekülnek. Na bumm! Hát ez kérlekszépen egy vélemény, és fenntartom a tévedés jogát, erre utal a magyar nyelvben használatos "szerintem" szó. Engedd meg, hogy mint opció, lehetőség felvessem ezen lehetőséget is a sok közül.

Most mondd meg, őszintén, komolyan én vagyok ezzel a kommenttel itt a gyakori réme, a redfleges csávó? Nincs kibe belekötnöd? Mert ha igen, akkor itt nem én vagyok az egyetlen "nem felnőtt".

Ami a tökélyt illeti, velem ellentétben itt kizárólag te gondolod magad tökéletesnek.

2023. szept. 11. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!