Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz az elkötelez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz az elkötelezōdés manapság?

Figyelt kérdés
27L vagyok, szeretnek velem lenni azok a férfiak, akikkel valaha találkozok, de menekülnek a komoly kapcsolat elōl. Nem értem. Férfiaktól(bár ez ritkább) ugyanezt hallom vissza, hogy a nōk nem akarnak semmit

2023. szept. 11. 07:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
26%

10. Eddig nem velem írtál, de én sem értek veled egyet.

Beképzelt vagy, de hogy mire.. xD

Nyilván 30+ évesen milliárdos vagy ,20 házzal és nagy pénisszel.

Karrierrel, családdal.

2023. szept. 11. 09:36
 12/39 anonim ***** válasza:
76%
Miért nehéz? Mi értelme az elköteleződésnek? Mi pluszt kapsz?
2023. szept. 11. 09:39
 13/39 anonim ***** válasza:
97%

Én ezt úgy kezeltem, hogy 27 évesen meghúztam a határt és minden partnernek az ismerkedés elején (kb harmadik randi) megmondtam, hogy én kizárólag komoly kapcsolatot keresek, elköteleződésre képes társsal. Aki ettől menekülni akar, az tegye nyugodtan, nem egymást keressük. Talán egy volt, aki egyértelműen át akart vágni, őt hamar kiszűrtem. Volt pár, akik tudatosan nem voltak az elköteleződés ellen, de döcögős volt az egész, pár hónap után elmondtam, hogy ez nekem nem pálya. Lehet, hogy szerencsém is volt, de így azért egy év alatt megtaláltam a tökéletes párt, akin az elejétől látszott, hogy egyeznek az elképzeléseink és lehet tervezni vele.

Ezzel azt akarom mondani, hogy me hagyd, hogy vesztegessék az idődet, fektesd le a szabályaidat, kommunikáld egyértelműen, hogy mit vársz és mit szeretnél adni és ne halogasd azoknak a kiszűrését, akik nem tudnak/akarnak komolyan venni.

2023. szept. 11. 09:43
 14/39 anonim ***** válasza:
41%

11. Nem vagyok beképzelt, nincs mire annak lennem, egyszerűen nem tetszik, hogy leírok egy véleményt és egyből nekemjönnek, mintha valami szörnyű dolgot írtam volna le :D Nevetséges...

De igazából félig igazat adok nektek, tényleg az én hülyeségem, hogy itt pocsékolom az időmet.

2023. szept. 11. 09:45
 15/39 anonim ***** válasza:
5%
Egy férfi csak veszít egy kapcsolattal.
2023. szept. 11. 09:47
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Mert mindenki a tökéletest keresi és nem hajlandó kompromisszumokat kötni. Amúgy nem csak az emberek hibája, valahol most ilyen ez a fogyasztói kultúra is, hogy mindig lesz jobb és válogass tovább. Ha azt nevelik valakibe, hogy körülötte forog a világ és valósítsa meg önmagát, akkor nehezen tudja majd néha a saját igényeit háttérbe helyezni és megküzdeni egy komoly kapcsolatért. A másik dolog meg, hogy már nincs meg az a fajta társadalmi nyomás sem, hogy mindenáron családot kell alapítani, nagyon sokan nem is akarnak gyereket vagy csak olyan feltételek mellett, amik irreálisak.
2023. szept. 11. 09:48
 17/39 A kérdező kommentje:
#9 igen, ebben igazad van. Nem is gondoltam bele
 18/39 anonim ***** válasza:
93%
15. Miért veszítene? Csak az veszít, akinek nincs önbecsülése és hagyja magát kihasználni.
 19/39 anonim ***** válasza:
94%

15) ha egy barom, vagy mártír, akkor persze. Én spec nyertem egy csodás társat, két szép gyereket és egy sokkal boldogabb életet.

De gondolom, te előre tudod, hogy majd úgyis milyen szrul fogok járni 😅

2023. szept. 11. 09:51
 20/39 anonim ***** válasza:
87%

Ami nálam a legtöbbet segített, mikor elköteleződésre képes férfit kerestem:

Kiszűrtem az összeset, aki korábbi sérelmekre hivatkozva magyarázta, hogy miért nem áll készen / tud bízni / enged közel magához. Ismeritek a típust, ez a "8 éve volt egy csúnya szakításom (ahol mindenben az exem volt gci, én nem), azóta falat húztam magam köré" fáma. Oké kösz csá. Nem azért, mert egy szívtelen dög vagyok, aki esélyt sem ad, hanem mert 99%-ban ez egy olcsó default kifogás arra, hogy "nincs kedvem komolyan venni ezt a kapcsolatot, de szeretnélek hitegetni, hogy ha megdolgozol érte, majd idővel elnyered az elköteleződésemet". Aha nem.

2023. szept. 11. 09:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!