Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan nehéz az elkötelez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz az elkötelezōdés manapság?

Figyelt kérdés
27L vagyok, szeretnek velem lenni azok a férfiak, akikkel valaha találkozok, de menekülnek a komoly kapcsolat elōl. Nem értem. Férfiaktól(bár ez ritkább) ugyanezt hallom vissza, hogy a nōk nem akarnak semmit

2023. szept. 11. 07:59
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
24%
30. A csajok egy része is csak dugni akar. Kereslet-kínálat :)
2023. szept. 11. 13:00
 32/39 anonim ***** válasza:
64%

Egyik dolog, hogy sok szrság után jóval óvatosabb az ember. (Az okos)

A másik, hogy te is azokat a férfiakat keresed elsősorban akik nem átlagos józsefek, akikkel egy nyugodt család mondjuk garantált, hanem a csibész bszógépeket. De mindenki azt hajt amit szeretne. Egy egyszerűbb ember valószínűleg hamarabb megbecsül mint aki kénye kedve szerint válogat melyik hétvégén kit fog felhúzni.

Ez mindig így működött és így is fog. Ettől függetlenül lehet szerencséd utóbbi típussal is. F32

2023. szept. 11. 16:31
 33/39 anonim ***** válasza:
70%

32. A nők azt a csibész bszógépet keresik, aki miattuk majd megállapodik.

Csak ez kb. az esti mese szintje :D

Persze van ilyen, csak nagyon ritka.

2023. szept. 11. 16:38
 34/39 anonim ***** válasza:
95%
Mert akibe beleszeretnek azért kotelezik el magukat, akikkel csak elvannak azzal nem. A szerelem meg nem azon mulik h te kilyen kedves vagy meg torodo, hanem az 1 megmagyarazhatatlan dolog
2023. szept. 11. 16:40
 35/39 anonim ***** válasza:
83%
#33 a legtöbbnek beütött a Disney+ de én nem szólok le emiatt senkit.
2023. szept. 11. 16:48
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

31. Ez nem így működik. Sok férfi tényleg beadja a dumát, mert nem akar megállapodni csak dugni.

Nőként sokkal nehezebb minőségi, komoly kapcsolatot keresni ami nem csak a szexről szólna. Ráadásul abból is a jobb fajtáról.

Ha valaki nekem jönne ezzel a kamu dumával, mutatnám, hogy arra van az ajtó. :)

De örülök, a párommal eléggé szerencsés vagyok. Viszont ha nem lenne senkim, nem is keresnék kapcsolatot. Pont az ilyen kamu dumák miatt.

2023. szept. 11. 17:25
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
36. Ez igaz. Én sosem árultam zsákbamacskát, mindig azt mondtam a "kiszemelt" lánynak/nőnek, amit gondoltam, amire vágytam, amit szerettem volna (vele). Szerintem ez így fair.
2023. szept. 12. 20:22
 38/39 A kérdező kommentje:
Még mindig nem találtam senkit, aki komoly kapcsolatot szeretne :( kezdem feladni
2023. szept. 14. 16:21
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol keresed de talán nem a tinder és társai a legalkalmasabbak erre.
2023. szept. 14. 19:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!