Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van az én helyzetemre valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az én helyzetemre valami külön pill?

Figyelt kérdés
Én az egészségem miatt nem kellek senkinek ezért meg sem próbálok, tikkek, szívproblémák, ocd stb stb. Úgy 4 éves korom óta. Van erre valami külön pill vagy ez is blackpill? 23f
2023. szept. 10. 20:37
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Egyik érzékszervem nekem is hiányzik, ugyanis szagvak vagyok.

Most akkor én is vagyok olyan helyzetben mint te ugye?

A kérdés mindig csak az mennyire probléma az adott fogyatékosság?

Azért ne csináljunk már úgy mint ha ezek hasonló dolgok lennének mert akkor én is előadom neked a hattyú halálát

2023. szept. 12. 00:18
 32/34 anonim ***** válasza:

29, de azt ki mondta, hogy nincs alapja a boldogságnak? Az, hogy van egy hátráltató tényező, még nem jelenti azt, hogy nincsenek jó dolgok. Lásd a 30asban lévő felsorolást.

Viszont egy hátráltató tényező képes leblokkolni és rányomni a pecsétjét az életre. Ettől függetlenül még mindig lehet z élet tele jó dologgal, csak azt az ember nem tudja megélni vagy azért, mert nem hajlandó belemenni, mert épp siratja magát, vagy azért, mert belemegy, csinálja, csak nem képes átélni a depresszió miatt.

De attól még, hogy valakinek van eg yhiányossága (legyen az rondaság, szegénység, fogyatékosság, tartós betegség, stb...), attól még nem jelenthetjük ki, hogy neki nincs oka a boldogságra:D

31, ok, akkor konkretizáljunk. Majdnem teljesen vak vagyok.

2023. szept. 12. 00:25
 33/34 anonim ***** válasza:

"Majdnem teljesen vak vagyok."

Aha, és közben nyomod a gyakorit, hogyne!

Nem értem én mit keresek itt ezen az oldalon, ahol mindenki előadja magát?

2023. szept. 12. 11:48
 34/34 anonim ***** válasza:

33, és akkor most nézd meg a Windows, az Android és az iOS kisegítő lehetőségeit.

4 hang közül választhatsz akik felolvassák a képernyőn szereplő szöveget, segítenek a navigálásban, szövegírásban. Mindez alapból be van építve a fent említett oprendszerekbe.

De már van olyan MI is ami promptot csinál a képből, azaz konkrétan elmondja mi van a képen.

Nem a középkorban élünk, a technológia bőven segít elboldogulni a digitális közegben.

Ha kimegüynk az utcára, na, ott lennének problémáim:D

2023. szept. 12. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!