Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van az én helyzetemre valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az én helyzetemre valami külön pill?

Figyelt kérdés
Én az egészségem miatt nem kellek senkinek ezért meg sem próbálok, tikkek, szívproblémák, ocd stb stb. Úgy 4 éves korom óta. Van erre valami külön pill vagy ez is blackpill? 23f
2023. szept. 10. 20:37
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem mert azt mondta a pszichiáter hogy nincs megfelelő terapeutájuk, egyébként több pszichológusnál voltam gyerekkoromtól kezdve és áhh hagyjuk. Nyugtatótról magamtól jöttem le, aztán rászoktam a cigire.
2023. szept. 10. 22:47
 12/34 A kérdező kommentje:
Igaz elkezdtem edzőterembe is járni, jelenleg azon vagyok hogy zsírt adjak le mert soknak érzem ami van.
2023. szept. 10. 23:18
 13/34 anonim ***** válasza:

Az antidepi okoz depressziot . Az a mellekhstasa. Es magneziumhianyt,aminek a tunete az izmok akarstlan rangasa,a tikkeles.

Az ocd egy vilagszemlelet. Ha nem eltek egxutt,nincs sok koze hozza.

Az antidepik impontenssexes meddovextesznek es a nemi vagyat lenullazzak. Ezert nincs motivaciod csajozni.

2023. szept. 10. 23:19
 14/34 A kérdező kommentje:
Sokat ittál?
2023. szept. 10. 23:21
 15/34 anonim ***** válasza:

13, ennyi baromságot egy üzenetben már rég láttam:D

Kérdező!

Tehát nem jársz most terápiára, mert nincs rá ember. Hát ez sajnálatos:S

Deee a depresszió ellen, ami a motivációhiány egyik fő forrása, szükséged van rá.

Nyilván speckó jószág vagy, akármilyen szakember nem teszi meg, de lehet érdemes lenne magánban is körbenézni. Egyszerűen szüksgéed van rá a jobb életminőség elérése érdekében. Amíg ez nincs kezelve, addig minden szürke lesz.

Az edzés jó amúgy, a mozgás jó hatással van a pszichére, hajrá! :) De nyilván önmagában nem megoldás, viszont tényleg jó segítség, hogy pl a gyógyszer mellé, növeli a sikeres terápia esélyét.

2023. szept. 10. 23:42
 16/34 A kérdező kommentje:
15.Akinél legutóbb voltam magánban olyan unszimpatikus volt hogy kukáztam, feladtam az egész terápiásdit. Majd lesz valahogy.
2023. szept. 10. 23:44
 17/34 anonim ***** válasza:

Ezt tökre megértem, sajnos attól még, hgoy valaki pszichológus/pszichiáter, még nem jelenti azt, hogy jó is. Anno gimiben volt egy osztálytársam, ő mondogatta azt, hogy ő pszichológus akar lenni... rohadt nagy bunkó volt mindigis, 0 empátiával.. mondta, hogy "dehogy akarok én emberekkel foglalkozni, kiadok két könyvet aztán megélek abból":D Szerencsére végül nem pszichológus lett (hanem Gyurcsányt szídja a Megafonban XD) de na, van aki végül tényleg az lesz ilyen attitűddel.

Ennek ellenére nem szabad feladni! A te életed fontos kell, hogy legyen neked!

2023. szept. 10. 23:54
 18/34 anonim ***** válasza:

Azért már ne gondold azt, hogy egyedül vagy ezzel a problémával.

Sima blackpill.

2023. szept. 11. 00:23
 19/34 anonim ***** válasza:
64%
Mindezek mellett valószínűleg nem is nézel ki jól. Magas sem vagy, vékony/sportos sem, de ami a legeslegfontosabb, hogy arcra sem vagy benne a legjóképűbb 5-10%-ban. Ezért nincs sikered a nőknél. Teljesen normális, hogy depressziós vagy ilyen kilátásokkal. Akik állandóan terápiára küldözgetnének, azok annyit nem fognak fel, hogy a csúnyaságot és az az miatt minden nap megélt valóságot semmilyen terápia nem gyógyítja meg.
2023. szept. 11. 01:06
 20/34 anonim ***** válasza:

19, te meg azt nem fogod fel, hogy a terápia nem arra van, hogy megoldj egy megoldhatatlan problémát, hanem arra, hogy fel tudd dolgozni és el tudj kezdeni élni vele.

Fogyatékkal élek, annyi megoldás sincs a bajomra, mint a kérdező betegségeire. Az egyik módi az az életre, hogy kesergek emiatt és depizek, a másik az, hogy valahogy elkezdek élni. Vagy felkötöm magam. Több opció nincs.

Ha te azt választod, hogy keseregsz a nehézséged miatt eg yéleten át, az a szíved joga, de ne tanácsold másnak is, hogy ezt tegye, mert ez csak az élet elherdálása.

2023. szept. 11. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!